I després

Intent de robatori a una joieria a Platja d’Aro

Compartiu aquesta història

Segons informa el diari El Punt, uns assaltants van intentar saquejar ahir la joieria Wesselton de Platja d’Aro, on van estavellar un cotxe fins a quatre vegades per rebentar la persiana. L’establiment, que es troba situat al número 61 de la cèntrica avinguda de s’Agaró, va ser objecte de la temptativa de robatori a les sis del matí. L’alarma de l’establiment es va disparar i, a més, un testimoni que va presenciar part de l’actuació dels lladres també va donar la veu d’alerta al telèfon d’emergències 112, des d’on es va avisar la policia local i els Mossos d’Esquadra. Per part de la policia local, van sortir de la comissaria tres patrulles, que van arribar a la botiga tan sols dos minuts més tard. Tal com va quedar enregistrat a les càmeres de seguretat del negoci, els municipals van estar gairebé a punt d’enxampar in situ els delinqüents, ja que quan els agents hi van acudir feia molt poc que havien fugit.

Els delinqüents van deixar, abandonat al davant de la joieria l’automòbil que van utilitzar per mirar de destrossar la persiana a trompades. Tot i que van repetir els encastaments, se’ls van frustrar els plans, perquè les dues pilones de ferro de seguretat que hi ha darrere la persiana van resistir les embranzides. Més malparada, en canvi, va quedar la persiana de Llaollao, una iogurteria que hi ha just al costat esquerre. En aquest altre establiment, hi van anar a parar amb el turisme fent una maniobra per encarar-se cap a la joieria, tot i que no es descarta que optessin per canviar d’estratègia i vulguessin irrompre a la iogurteria per accedir després a la joieria des d’allà.
El turisme que va ser recuperat a la zona és un Seat León de color gris fosc, sostret a Barcelona. Els sospitosos es van escapar amb un altre cotxe de la mateixa marca i model. En aquest cas, es tracta d’un Seat León negre, que també havia estat robat a la capital catalana. Mitja hora més tard, efectius de la policia local van localitzar aquest segon automòbil entre els carrers Luxemburg i Tramuntana, on se suposa que van marxar amb un tercer vehicle.

Els Mossos d’esquadra s’han fet càrrec de la investigació del cas. I a hores d’ara, encara no s’ha efectuat cap detenció dels autors, que es creu que almenys eren tres o quatre.

El més llegit

I després