I després

INSCRIPCIONS PER LA TRAVESSIA SFG DEL XALOC

Compartiu aquesta història

El Club Aquàtic Xaloc anuncia que des del 15 de juny resten obertes les inscripcions per la Travessia Sant Feliu de Guíxols 2016 programada pel 14 d’agost, que té les places limitades a 350 participants la de 1.100 metres amb sortida des de Port Salvi i a 150 participants la de 400 metres, amb sortida de l’espigó de Palm Beach.
Les inscripcions estan obertes a tothom, federats i populars, majors de 12 anys i es poden realitzar fins el divendres 12 d’agost a les 24h a la següent adreça d’Internet: http://www.clubaquaticxaloc.com/ca/?option=com_content&view=article&id=219&Itemid=111
Quant a la prova, el 14 d’agost de 8h a 9h30’, es procedirà a la recollida de dorsals i últimes inscripcions i la sortida des de Port Salvi es donarà a les 10h30’i la de l’espigó de Palm Beach es donarà a les 11h30’
L’import de les inscripcions estan rebaixats si es fan fins el 8 d’agost, que són de 6€ la Travessia de l’Espigó i de 12€ la Travessia Sant Feliu. A partir del 9 d’agost i el mateix dia de la prova pugen a 8€ la Travessia de l’Espigó i a 15€ la Travessia Sant Feliu.
L’organització, en la promoció de les proves, apunta que es tracta “d’una travessia que es pot gaudir de valent, nedant i seguint la costa rocosa dels voltants de Sant Feliu, un nou recorregut molt salvatge i de gran bellesa. Si els vostres familiars i acompanyants volen, la podran seguir durant tot el recorregut, immortalitzant les vostres braçades i posició de la prova en tot moment”.

El més llegit

I després