I després

INICI D’ACTIVITATS D’ESTIU AL MUSEU D’HISTÒRIA

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte 2 de juliol, s’inicien les activitats d’estiu al Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols.
Es tracta d’una oferta cultural, adreçada a tot tipus de públic, per conèixer d’una forma amena i divertida les exposicions del Museu i l’emblemàtic edifici del Monestir.
Tots els dissabtes de juliol i agost, excepte el 23 de juliol i el 20 d’agost, s’oferirà la visita teatralitzada “Un dia a la vida d’un monestir”, a càrrec de Jofre de Foixà, monjo, músic i trobador del Monestir, que torna del passat per crear una nova comunitat de monjos. El dissabte 23 de juliol i 20 d’agost, teniu l’oportunitat de descobrir en família el vostre “mapa de la vida”, gràcies a un pilot d’avió una mica excèntric però molt divertit.
Per acabar, el duo format per Pedro Burruezo i Maia Kanaan, ens oferiran la visita “Medievalia. Secrets, música i espiritualitat al Monestir”, un recorregut musicat per descobrir els espais de l’emblemàtic edifici benedictí, a través d’explicacions i cançons amb perfums de sons medievals, moriscos, sefardites…, el diumenge 24 de juliol i 21 d’agost.
Excepte la visita musicada al Monestir, que té un cost de 5€, la resta d’activitat són gratuïtes i obertes a tothom.
Les places són limitades. Cal inscripció prèvia, presencialment al Museu d’Història i Oficina de Turisme (Pl. Monestir s/n), per telèfon al 972821575 o per correu electrònic a museuhistoria@guixols.cat. Per més informació: www.guixols.cat/museu

 

El més llegit

I després