I després

A LA PRESÓ PER UNA AGRESSIÓ

Compartiu aquesta història

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial de La Bisbal d’Empordà (Baix Empordà), van detenir el dia 24 d’octubre a Palamós, un home, de 21 anys, de nacionalitat boliviana i veí de Palamós, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.
Segons informen des de l’àrea de Comunicació de la Regió Policial de Girona, a quarts de dues del migdia del 24 d’octubre, els mossos van tenir coneixement que un home havia patit una agressió, per part d’un jove que li havia intentat robar les seves pertinences, mentre estava fumant una cigarreta en el moment del seu descans laboral.
L’agressor es va acostar a la víctima exigint-li diners i en veure que no obtenia el que demanava, amb un ganivet de 15 cm va fer-li diversos talls a la roba sense aconseguir penetrar a la pell.
Després de forcejar i emprar violència física contra l’home, donant-li empentes i cops de peu, el lladre va marxar del lloc corrents sense haver obtingut el botí.
Davant els fets que s’havien produït, els mossos van iniciar una investigació que en poques hores va donar fruit amb la detenció de l’autor del robatori amb violència.
El detingut, amb diversos antecedents per fets similars, va passar el dia 26 d’octubre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d’Empordà, el qual en va decretar el seu ingrés a presó.

 

El més llegit

I després