I després

INFO CARNAVAL I RELACIÓ DE PREINSCRITS

Compartiu aquesta història

Diumenge es varen tancar les preinscripcions per a la participació de les colles al Carnaval de Sant Feliu de Guíxols i aquest dimarts ja s’ha publicat la relació de les que reuneixen els requisits per formar part de la Rua del divendres 5 de febrer.
L’anunci de la renúncia de l’Associació de Festes Ganxones, de no participar en el Carnaval per discrepàncies en el recorregut que es projecta pel 2017, va generar desconcert, especialment entre els que confonen aquesta associació amb la de l’Associació de Colles de Carnaval (l’associació de festes fa les funcions de l’antiga Comissió de Carnaval i l’associació de colles representa als participants de les rues).
Dijous passat l’alcalde, Carles Motas, va convidar als membres de l’associació de festes que de forma individual hi vulguin continuar participant, perquè assegura que la decisió no fou unànime i que tothom que tingui esperit positiu hi té les portes obertes.
El mateix dia la regidora Geòrgia Linares, confirmava que el Carnaval va endavant “repetint el recorregut de la Rua del divendres de l’any passat i millorant aspectes que varen quedar una mica despenjats”. El recorregut, doncs, és el següent: Sortirà del port, passarà pel carrer Colom, a l’alçada del Corsari tombarà cap a la carretera de Palamós. En arribar al primer giratori (Museu de plaques de cava) enfilarà els carrers Indústria, Cúbias, Heriz, travessarà la Rambla Generalitat i desembocarà, després de cobrir el primer tram de l’Avinguda Canàries, al carrer Rufo.
Quant a les activitats, la regidora declarava que estan pendents que la colla Els Trempats, que celebren el seu 10è aniversari, els anunciï qui serà el/la Carnestoltes 2016 ja que “les activitats s’adaptaran força a les seves demandes. De tota manera, el sopar de colles, la rua infantil i el ball de dijous gras, la rua del divendres, la rua infantil del dissabte i la rua del diumenge així com la sardinada i l’enterrament de la sardina del dimecres, són les activitats tradicionals assegurades”.
Informació per a les colles i llistat de participants admesos en la preinscripció: ARXIU

El més llegit

I després