Aquest dissabte 21 de juny  Sant Feliu acollirà la Indiketes Adventure Race, un raid d’aventura organitzat per l’associació Esportiva Matxacuca, que formarà part del circuit català de raids d’aventura de la FEEC.
Els raids d’aventura són proves multidisciplinars on els participants combinen diverses modalitats esportives, totes elles en orientació, competint en equips formats per dues persones. En aquests cas els corredores es trobaran amb seccions com trekking, BTT, caiac, natació, costering, via ferrada, juntament amb proves especials com tir amb arc, golf, escalda, tirolina, entre d’altres.
La prova comptarà amb 3 categories, Elit, Aventura i Iniciació, amb una durada màxima de 12, 9 i 6 hores respectivament. Els equips en categoria elit hauran de recórrer un total d’aproximadament 100 kilòmetres, en aventura uns 70 i en iniciació 45.
En aquesta primera edició s’ha arribat a 40 equips entre les 3 categories que fan un total de 80 participants.
La sortida i la arribada tindrà lloc a la platja de Sant Feliu, essent la sortida d’elit a les 8:00, aventura a les 10:00 i iniciació a les 12:00. La arribada dels primers corredors d’elit, s’espera per aproximadament les 19:30.
Paral·lelament al raid es realitza un concurs de fotografia amb temàtica raid aventura, on els participants hauran de realitzar fotografies als raiders que presentaran a concurs on un jurat tècnic decidirà les tres millors series fotografies que rebran un premi ofert per la botiga Fotoprix de Sant Feliu. Tots els interessats poden inscriure’s fins dijous dia 19 a la pagina web de la Indiketes Adventure Race.

 

Web: indiketesraid.blogspot.com

Facebook: /indiketesraid

Email: indiketesraid@gmail.com