I després

III FÒRUM DE TREBALLS DE RECERCA

Compartiu aquesta història

El proper dijous, 3 d’abril, a les 6 de la tarda, al Teatre-Auditori municipal Narcís Masferrer, se celebrarà el III Fòrum de Treballs de Recerca del Baix Empordà a Sant Feliu de Guíxols.
Dins del currículum de batxillerat hi ha l’assignatura del treball de recerca, es tracta d’un petit treball d’investigació on els alumnes desenvolupen un tema i que significa el 10% de la nota de batxillerat i té transcendència dins del currículum de l’alumne.
A iniciativa dels Serveis Educatius del Baix Empordà, des de fa tres anys, se celebra en una població diferent una mostra dels treballs de recerca que es fan a la comarca i, en aquest 2014, ho organitza l’Institut Sant Elm de Sant Feliu de Guíxols, centre que serà representat per Íngrid Duch que presentarà el treball: “Les estratègies empresarials; el camí cap al èxit”. L’altre institut ganxó, l’IES Sant Feliu, ha escollit a Laura Jiménez que presentarà: “Qroute:descobrint Sant Feliu”. També es presenten treball dels instituts de La Bisbal, Torroella de Montgrí, dos de Palafrugell, dos de Palamós, Calonge i Platja d’Aro.
L’aforament està reservat als prop de 400 alumnes dels diversos centres que seguiran l’acte que dirigiran els alumnes de l’IES Sant Elm i que també comptarà amb la presència de l’alcalde; Joan Alfons Albó, del director de Serveis Terriorials; Albert Bayot, del president del Consell Comarcal; Joan Català, del vicerector de la Universitat de Girona; Jordi Freixenet així com els regidors d’ensenyament, directors dels centres i inspectors d’ensenyament.
Al final de l’acte hi haurà un repartiment d’obsequis per part de les autoritats i una sorpresa no desvetllada dels alumnes del batxillerat artístic.

El més llegit

I després