III FÒRUM DE TREBALLS DE RECERCA

El proper dijous, 3 d’abril, a les 6 de la tarda, al Teatre-Auditori municipal Narcís Masferrer, se celebrarà el III Fòrum de Treballs de Recerca del Baix Empordà a Sant Feliu de Guíxols.
Dins del currículum de batxillerat hi ha l’assignatura del treball de recerca, es tracta d’un petit treball d’investigació on els alumnes desenvolupen un tema i que significa el 10% de la nota de batxillerat i té transcendència dins del currículum de l’alumne.
A iniciativa dels Serveis Educatius del Baix Empordà, des de fa tres anys, se celebra en una població diferent una mostra dels treballs de recerca que es fan a la comarca i, en aquest 2014, ho organitza l’Institut Sant Elm de Sant Feliu de Guíxols, centre que serà representat per Íngrid Duch que presentarà el treball: “Les estratègies empresarials; el camí cap al èxit”. L’altre institut ganxó, l’IES Sant Feliu, ha escollit a Laura Jiménez que presentarà: “Qroute:descobrint Sant Feliu”. També es presenten treball dels instituts de La Bisbal, Torroella de Montgrí, dos de Palafrugell, dos de Palamós, Calonge i Platja d’Aro.
L’aforament està reservat als prop de 400 alumnes dels diversos centres que seguiran l’acte que dirigiran els alumnes de l’IES Sant Elm i que també comptarà amb la presència de l’alcalde; Joan Alfons Albó, del director de Serveis Terriorials; Albert Bayot, del president del Consell Comarcal; Joan Català, del vicerector de la Universitat de Girona; Jordi Freixenet així com els regidors d’ensenyament, directors dels centres i inspectors d’ensenyament.
Al final de l’acte hi haurà un repartiment d’obsequis per part de les autoritats i una sorpresa no desvetllada dels alumnes del batxillerat artístic.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació