Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van imputar el passat 28 de març, a un home de 42 anys d’edat, de nacionalitat espanyola i veí de Girona, un delicte contra la seguretat viària per conduir amb una velocitat penalment punible.
Els fets van passar en un control de velocitat que les patrulles de trànsit havien establert al quilòmetre 6.6 de la carretera C-65, dins del terme municipal de Llagostera (Gironès).
Quan passaven tres minuts de les deu del matí, els mossos van detectar un turisme que circulava a 214 km/h en un tram limitat a 100 km/h, però no el van poder aturar. Atès que el conductor va sobrepassar en més de 114 quilòmetres per hora el límit de velocitat permès, els mossos li van instruir diligències penals com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit.
Aquest fet se li va notificar a la comissaria de trànsit de Girona el dia 31 de març on l’esmentat conductor va quedar citat per tal que es presenti a declarar davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.