I després

II Ruta Màgica Musical

Compartiu aquesta història

Per finalitzar una temporada més des de l’entitat cultural dels Amics de La Casa Màgica, Xavier Solà, periodista i comunicador de Catalunya Ràdio, el dissabte 18 de juny, presentarà la segona Ruta Màgica Musical.
L’any passat la ruta va acostar al públic assistent temes d’arreu del món, en canvi en aquesta ocasió Xavier Solà ha escollit una ruta europea que donarà prioritat a la música dels Països Catalans i interpretada amb instruments de corda i de piano. El tret de sortida serà a Torroella de Montgrí amb la sardana Torroella, vila vella de Vicens Bou i seguirà per Menorca, St. Petersburg, Hamburg, París, Lleida i València. La Ruta Màgica Musical, que s’iniciarà a les 8 de la tarda a la sala d’exposicions “la Caixa” de Santa Cristina d’Aro, recordarà a Victòria dels Àngels i a Enric Granados. La Ruta es complementarà amb un vídeo d’una composició musical clàssica i representativa de cada ciutat, d’un personatge o d’un grup musical.
La Ruta Màgica Musical es realitzarà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, l’SKÄL Internacional de Girona, els Serveis Territorials de Girona del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, “la Caixa” i La Casa Màgica –col·lecció Xevi.

 

El més llegit

I després