I després

16 NOTÍCIES + 16 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

FINAL FELIÇ DE LA PRIMERA FIRA DEL CONTE
Satisfacció per la resposta multitudinària d’espectadors a la programació de la primera fira del conte que es va celebrar el passat cap de setmana Sant Feliu, on el públic familiar va poder gaudir d’espectacles, il·lustracions, mapping, tallers, teatre, manualitats i de la concentració i cercavila de les colles geganteres arribades d’arreu.
Els carrers del centre foren itinerari i escenari de l’Explica’m, una experiència que va entretenir als assistents i que va comptar amb la implicació dels establiments comercials i també de particulars per omplir de fantasies els carrers i espais del centre ciutat a través d’aquesta iniciativa que apunta a tenir continuïtat els propers anys.

500 conte

 

S’ENDARREREIX LA POSADA EN FUNCIONAMENT DE L’APARCAMENT DE LA CORXERA
Dilluns anunciàvem que entraven en funcionament en la modalitat de pagament les zones blaves d’aparcament de la barana del passeig, Jardins Juli Garreta i àmbit de Sant Pol, a més de la de l’aparcament de La Corxera.
En les darreres hores s’ha informat que per motius de força major, el de La Corxera s’endarrerirà uns dies i que es tornarà a informar de la nova data d’obertura i dels servei de targes d’aparcament gratuït pels residents. Les zones blaves sí que estaran operatives a partir d’aquest dimecres.

500-CORXERA1

 

INSTAL·LARAN NOUS LAVABOS PÚBLICS AL PASSEIG
Fa uns dies que es va fer una rasa i es va col·locar un tub de desguàs de PVC que travessa el vial i el Passeig del Mar fins anar a connectar amb el col·lector general.
Es tracta de part de la instal·lació dels nous lavabos públics que s’instal·laran a tocar de la parada del tren turístic, al costat dels gronxadors, que atendran a les demandes realitzades per vianants, banyistes, usuaris de la instal·lació infantil, del mercat dels diumenges i d’esdeveniments com els de la Festa Major, que els més pròxims que tenen a dia d’avui són els del costat de la pista de bàsquet dels Jardins Juli Garreta.

500 RASA

 

ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA DE SOCIS DE L’A.D.GUÍXOLS
La junta de l’Ateneu Deportiu Guíxols convoca als seus socis a l’Assemblea Extraordinària que se celebrarà aquest divendres 17 de juny a les 19:30 hores, en el local del camp de futbol Josep Sunyer i Arxer, a la Ronda Narcís Massanas, amb el següent ordre del dia: 1) Informació dels acords amb l’Escola de Futbol Sant Feliu. 2) Composició de la nova junta directiva. 3) Precs i preguntes. Per assistir a l’assemblea cal presentar el carnet de soci a l’entrada.

500 FUTBOL

 

PRESENTACIÓ DE LLIBRE D’ELM PUIG A LA BIBLIOTECA
Aquest divendres, 17 de juny a les 20:00 h. es presentarà a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit el llibre “La invenció del sotabosc”, del guixolenc Elm Puig,
Aquest llibre és el poemari guanyador del XVI Premi Vicent Andrés Estellés de Poesia de Burjassot. La presentació serà a càrrec d’Àngela Ribas, professora de literatura catalana. La banda sonora de la presentació a càrrec de: Monegre monegre.bandcamp.com. La cloenda de l’acte serà amb vi de la DO Empordà.

600-ELM

 

MINUT DE SILÈNCI CONTRA ELS FETS D’ORLANDO
Aquest dimarts a les 12 del migdia es va guardar un minut de silenci a la porta de l’Ajuntament en protesta per l’acte terrorista a la discoteca Pulse d’Orlando (EUA) Omar Seddique Mateen va assessinar a 49 persones i en va ferir a 53 més. L’alcalde va dir en finalitzar que cal mostrar el rebuig contra aquest i tots els actes de violència.

500 MINUT

 

MAQUETES DE MARIO NICOLAU BLANCO AL PATI DE L’AJUNTAMENT
El pati de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols torna a ser l’escenari d’exposició de la mostra de modelisme naval i maquetisme de Mario Nicolau Blanco que ha traslladat fins l’exposició una quinzena de peces de diferents mides entre les quals hi ha navilis, com la reproducció del Santa Ana, fragates de quatre pals, també de mercaderies de principis del segle passat, de pesca, o bé els clàssics del Mississipi entre altres, tots amb referents originals construïts a escala. L’exposició restarà oberta fins el 24 de juny.

500 MAQUETES

 

DISSABTE NOVENA TROBADA DEL CAVA DE CA L’ÀNGEL
Aquest dissabte, 18 de juny es celebrarà la 9a Trobada del Cava organitzada per Vins i Licors Ca l’Àngel a la carrer Sant Ramon, fins la Rambla del Portalet, amb la presència de prestigioses bodegues i enòlegs que presenten diversos productes que es podran tastar pels assistents.

500 CA L'ANGEL

 

LES OBRES DE MILLORA DEL PORT CONTINUEN A BON RITME
Mentre s’enllesteix l’encofrat del suplement de 70 metres de llargada de l’espatller de dic de recer del port de Sant Feliu de Guíxols, altres operaris estan col·locant les voravies i rebaixant les antigues capes d’asfalt per enquitranar pràcticament tots els accessos i explanades que, després de l’enderroc dels edificis, milloraran l’accessibilitat, circulació i l’estètica de tota la zona, fins arribar al far.

500 PORT

 

MANIFESTACIÓ EN FAVOR DE L’ACOLLIMENT DE REFUGIATS A SFG
Amb l’enunciat “Obriu fronteres, volem acollir!”, l’Associació Ganxona Refugiada, secció local de Stop Mare Mortum ha convocat una manifestació a Sant Feliu de Guíxols pel proper diumenge, 19 de juny a les 19:30 h. al Parc de la Llibertat (entre els pisos verds i el Baldiri), coincidint amb el Dia mundial de les persones refugiades.

500 REFUGIATS

 

PERCUSSIÓ GANXONA DEMANA VOLUNTARIS
Percussió Ganxona ha distribuït una nota on demana voluntaris: “T’agrada la percussió? busques una tarda diferent? busquem persones més grans de 16 anys per a fer de voluntaris a la cinquena Timbalada Ganxona que se celebrarà el dissabte 9 de juliol als Jardins Juli Garreta de Sant Feliu de Guíxols.
Els interessats enviar un mail a: voluntaris@percussioganxona.cat o emplenar un formulari que trobareu al web: www.percussioganxona.cat

500 PERCUSSIÓ

 

REPOSICIÓ D’ARBRAT AL PASSEIG DEL MAR
Aquests dies s’estan reposant prop d’una vintena d’arbres a les tres fileres del Passeig del Mar que per diverses raons s’han anat morint i estaven pendents de restituir-se.
A les bandes de la part central, diverses malalties han estat la causa principal de la seva mort i progressivament s’han anat tallant. Pel que fa a la filera de l’aparcament de zona blava, la causa principal han estat les topades dels vehicles que, malgrat la protecció, alguns d’ells no han pogut sobreviure als moviments que han patit.

500 ARBRES

 

CLOENDA DEL PROJECTE LECXIT: LABORATORI “VIATJANT PEL MÓN”
El proper dissabte 18 de juny a les 12.00 h. es farà la cloenda del projecte Lecxit a la Biblioteca, on durant tot l’any s’ha dut a terme aquest programa que té per objectiu incrementar l’èxit educatiu dels infants a través del treball per la millora de la seva comprensió lectora. La cloenda anirà a càrrec de Júlia Baena, bibliotecària escolar i especialista en literatura infantil i juvenil.

500 LECXIT

 

DIUMENGE, SARDANES AL PASSEIG DELS GUÍXOLS
El proper diumenge, 19 de juny al Passeig dels Guíxols, 609 audició de sardanes en el Dia Universal de la Sardana amb la Cobla: Baix Empordà amb el programa: Roses del Brull (Joaquim Serra), Estany de Travertins (Pitu Chamorro), Gentil Adrianna (Manuel Balasch), Baix Camp (Carles Santiago), A la Fell (Rene Picamal) i Mariona (Josep Saderra). Sorteig d’un magnífic tortell gentilesa de Pastisseria Gironès.
Propera Audició 15 juliol 22.15 h. Memorial Marti Masvidal amb la cobla Jovenívola de Sabadell. Correu electrònic. guixolssardanes@gmail.com

500 SARDANES

 

CONCERTS A CAS ROMAGUÉ-CASA IRLA
– Divendres 17 de juny, 21:00 h, : Fun Blues: Nacho Mensua (harmonica) i Pau Morales (guitarra i veu) (Girona, blues).
– Dissabte 18 de juny, 21:00 h. : Xevi SF (Girona, indie pop).
– Diumenge 19 de juny, 19:00 h. : Antonio Hidalgo Trio (Calonge, blues).

500 funblues

 

SWAGGER BLUE YER MIND AL CHEERS
Aberdeen Works presenta Swagger Blue Yer Mind, Tour 2016, formació britànica al Cheers Bar & Bistro de la Plaça del Mercat de Sant Feliu de Guíxols, música en directe aquest dijous 16 de juny a les 21:30 h.

500 SWAGGER

 

El més llegit

I després