Aquest diumenge 12 de maig se celebra a Sant Feliu de Guíxols la 1a Trobada de Penyes del Girona FC. L’activitat comença a les 11 del matí a la Rambla Vidal, on es fa la trobada inicial i una visita guiada gratuïta per diversos indrets de la ciutat. Però el gruix del programa es desenvolupa a la Zona Esportiva Vilartagues. Aquest és el programa:
11h. matí
Esclat del petard d’inici
Obertura dels inflables
Obertura dels bars
Música
12.30h. migdia
Zona Funky
13.30h. migdia
Parlaments institucionals, a càrrec de: AJuntament de Sant Feliu de Guíxols, President del Girona FC, President de la Penya Guíxols, President de la Penya Immortal, President dels Voluntaris
14.00h. migdia
Dinar [venda anticipada a Cafeteria Bon Dia)
15.30h. migdia
Postres, amb repartiment de cava, coca i gelats, agraïments
Actuació de l’Il.lusionista Xevi i Fi de Festa amb l’actuació musical dels “Elvis”
Esclat de petard final
La participació és oberta a tothom, i els tíquets del dinar es poden trobar a les diferents seus de les penyes i les oficines del Girona FC.
Penya Guíxols cafeteria Dia. Carrer de Santa Teresa, 53, Sant Feliu de Guíxols
D’altra banda el club informa que posaran autocars per l’important desplaçament al camp del villareal del dissabte 18 de maig que, en el cas que s’omplís sortiria de Sant Feliu i sinó de Girona. El club paga una part de l’entrada i el desplaçament que tot plegat costaria als afeccionats només 10 euros. les inscripcions s’han de fer a la Cafeteria Bon Dia, seu de la Penya Guíxols-Costa Brava.