Aquest diumenge, 19 d’octubre se celebrarà la I Duatló de Muntanta Costa Brava organitzada per l’Aquaàtic Club Xaloc i l’Associació Esportiva Matxacuca.
La sortida es farà a les 9:30 h. des del davant del pavelló Carles Nadal de Sant Feliu de Guíxols, al costat de la deixalleria municipal.
Les distàncies són: 7 km de cursa a peu + 20 km de BTT + 3.5 km de cursa a peu, i transcorrerà integrament per pistes i corriols de muntanya.
Preu inscripció: 15€ als que disposin de llicència federativa de Triatló, FEEC, Atletisme i ciclisme, i de 20€ pels no federats. Caldrà acreditar la possessió de la llicència corresponent al moment de la recollida del dorsals, de no fer-ho s’aplicarà el recàrrec de 5€ en concepte de llicència de dia.
Competició per equips de dues persones: un corre i l’altre va en BTT. Per aquesta modalitat, les inscripcions es faran el mateix dia de la prova.
Premis: Hi haurà copa per als 3 primers de la categoria general masculina i femenina.
L’edat mínima per participar-hi és de 18 anys.
Inscripcions: Fins aquest dijous 16 d’octubre.
Recollida de dorsals: Es realitzarà el mateix dia de la prova, de les 8h a les 9h del matí davant les instalacions del pavelló.
Avituallaments i serveis de dutxa: Hi haurà avituallament amb aigua en els dos circuits, i amb beguda i entrepà al final de la cursa, així com servei de dutxa dins el pavelló.
Obsequis: Hi haurà obsequi de record per a tots els participants.
L’hora de sortida de la prova és a les 9:30h.
Inscripcions, llinstat d’inscrits i bases a l’adreça: http://clubaquaticxaloc.com/ca/triatlo/i-duatlo-de-muntanya-costa-brava