I després

GuíxolsMar, Fira Marinera i sol de primavera

Compartiu aquesta història

La Jornada de l’1 de Maig a Sant Feliu es va celebrar d’una forma festiva, amb una gran fira a l’aire lliure que durarà fins al proper dia 5 (ubicada als Jardins de Juli Garreta)i que es va acompanyar d’un mercat mariner,on hi havia multitud d’activitats per realitzar.
L’aparició del sol després de molts dies de pluja vent i fred va animar encara més als ciutadans i visitants per acostar-se a aquesta proposta lúdica i comercial plena de parades d’artesania amb diferents productes, així com activitats per a la mainada (passejades en burret), oficis artesans, i altres demostracions, que varen amenitzar tota una jornada.
Nombroses entitats locals -de tot tipus- varen contribuir a fer la festa més reeixida amb actes propis. En concret, la 1a Fira Marinera va comptar amb una oferta de mercat mariner, una gimcana anomenada Ganxoclàssics de vehicles clàssics (vespes, cotxes.) i activitats infantils a la plaça del Mercat. Alhora, s’ha potenciat també la creixent oferta de productes d’entreteniment gastronòmic, com les tapes.
Si bé la Fira Marinera era només per a l’1 de Maig, la Fira de venda d’embarcacions i activitats nàutiques es manté fins al diumenge vinent, dia de cloenda.

GUIXOLSMAR FACE2

El més llegit

I després