I després

Guíxols Desenvolupament organitza tres formacions per a aquest mes de març

Es tracta d'un conjunt de tres cursos virtuals i gratuïts que es dirigeixen a emprenedors i empresaris de Sant Feliu de Guíxols que tinguin ganes d'ampliar coneixements sobre diversos àmbits del món dels negocis.

Compartiu aquesta història

El servei de formació SAE de Guíxols Desenvolupament reprèn la seva activitat formativa i ho fa amb un seguit de cursos virtuals dirigits a emprenedors i empresaris de Sant Feliu amb ganes d’ampliar coneixements sobre diversos àmbits del món dels negocis. Per ara, els nous tallers preparats són un total de tres que es faran en línia i als quals participar-hi serà totalment gratuït.

Si us voleu apuntar en algun d’aquests cursos, o simplement us agradaria tenir-ne més informació, podeu trucar al 972 32 70 33 o bé escriure un correu electrònic a l’adreça sae@guixols.cat. També podeu agilitzar el tràmit clicant als enllaços corresponents de cada formació ▼

Planificació i gestió de la tresoreria
Dies: 16 i 18 de març de 2021
Horari: De 9:15h a 11:15h
Durada total de la formació: 4 hores
Canal: En línia
Resum: En aquesta formació es pretén facilitar un conjunt de tècniques i procediments amb la finalitat de gestionar els fons econòmics de l’empresa per a poder planificar les obligacions monetàries. La gestió de la tresoreria ajudarà a reduir les necessitats de finançament a curt termini i, per extensió, les despeses financeres.
? Enllaç a la inscripció online

Impulsa les teves vendes online-offline
Dia: 25 de març de 2021
Horari: De 10:00h a 12:00h
Durada total de la formació: 2 hores
Canal: En línia
Resum: Aquesta càpsula formativa està dirigida a persones i empreses que vulguin millorar les seves vendes de manera sòlida, tant al canal físic com online. Ens ajudarà a crear una estratègia comercial per als dos canals, veurem tècniques i eines per a captar clients, generar confiança i tancar vendes de manera efectiva. I podrem donar les primeres passes al món de la venda digital.
? Enllaç a la inscripció online

Comunicació eficaç
Dia: 30 de març de 2021
Horari: D’11:00h a 13:00h
Durada total de la formació: 2 hores
Canal: En línia
Resum: Comunicació i relació: el procés de comunicació. Es farà ús d’exercicis pràctics per a posar èmfasi en la importància de com processem la informació per tal de transmetre-la amb eficàcia i efectivitat.
? Enllaç a la inscripció online

El més llegit

I després