I després

Concert de bossa nova aquest divendres dins del cicle ‘Música i Descobertes!’ de l’Escola de Música

La programació del conjunt d'actuacions i tallers que ha organitzat el centre educatiu continua amb un recital del trio format per Evandro Correa (veu i la guitarra), Lluís Subirana (contrabaix) i Xavi Molina (clarinet, saxòfon i percussió).

Compartiu aquesta història

El cicle d’actuacions i tallers Música i Descobertes!, de l’Escola de Música de Sant Feliu, continua el divendres, 5 de març de 2021, amb un concert de bossa nova. L’audició es farà sota el nom 1’59” que van canviar la història de la música i tindrà lloc, com sempre, a l’auditori del centre. Els encarregats de posar-hi la música seran Evandro Correa (veu i la guitarra), Lluís Subirana (contrabaix) i Xavi Molina (clarinet, saxòfon i percussió). El recital arrencarà a les 18:30 hores de la tarda.

El trio oferirà un concert de bossa nova, un gènere musical molt especial que deriva de la samba i beu de la influència del jazz. El nom de l’actuació —1’59” que van canviar la història de la música-, de fet, és l’expressió literal que l’escriptor brasiler Ruy Castro va fer servir temps enrere per referir-se al tema Chega de Saudade, del compositor també brasiler João Gilberto. Es creu que aquesta peça va ser la llavor de l’estil.

Si voleu anar-hi de públic, us recordem que l’entrada és gratuïta, però cal reservar plaça. Ho podeu fer dirigint-vos per correu electrònic a l’adreça escolamusica@guixols.cat i especificant-hi el vostre nom complet i DNI. Es pot demanar un màxim de dues cadires per persona.

Podeu consultar tota la programació del cicle ‘Música i descobertes!’aquí.

El més llegit

I després