I després

Guíxols des del Carrer vol que el romanent de tresoreria de l’Ajuntament es destini a cobrir necessitats socials i mediambientals

Compartiu aquesta història

Guíxols des del CarrerEn Comú Podem vol que el 6,2 milions d’euros del romanent de tresoreria de l’Ajuntament es destinin “a cobrir necessitats socials i mediambientals, però no a finançar les obres del nou Museu Carmen Thyssen”.

En el Ple Municipal d’ahir es va tancar l’exercici pressupostari del 2023 “amb un romanent de tresoreria de més de sis milions d’euros, una quantitat que permetrà augmentar les inversions previstes durant aquest 2024” expliquen els Comuns. Jordi Lloveras, regidor de la formació ens en parla.

El grup municipal afirma que “a data d’avui, i sumades les diferents aportacions fetes per Fons Europeus, l’Estat, la Generalitat i la Diputació, només hi ha 9 milions compromesos i encara resten més de 4 milions d’euros per cobrir” del futur Museu Carmen Thyssen.

La formació explica que “una part d’aquest estalvi cal buscar-ho en el fet que el grau d’execució del pressupost en matèria de despeses s’ha situat en un 74%,  per sota les previsions inicials” i que “els ingressos han sigut lleugerament superiors als previstos”.

El grup municipal destaca que tot i “aquest bon resultat”, en el passat any “s’ha incrementat el nivell d’endeutament de l’Ajuntament en relació a anys anteriors” amb un indicador “situat al 37%”.

El més llegit

I després