I després

GUIES MULTIMÈDIA AL MUSEU D’HISTÒRIA

Compartiu aquesta història

Ja es troba en funcionament el nou sistema de guies multimèdia del Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols, que permet la vista a les diferents exposicions permanents del Museu i al circuït del Conjunt Monumental del Monestir de Sant Feliu de Guíxols (Bé Cultural d’Interès Nacional).

Mitjançant aparells tipus smartphone s’ofereix als visitants un sistema de guies multimèdia polivalent, d’alta qualitat, que permet als usuaris rebre amb absoluta claredat i nitidesa els continguts que complementen i expliquen la visita als diferents espais del Monestir i del Museu d’Història.

La seva utilització és opcional, te un cost d’1 euro i permet fer un recorregut de forma individualitzada. El seu ús és simple i intuïtiu i només cal introduir el número marcat en el punt de la visita que ens trobem per tal d’accedir als continguts. A més d’explicacions en Català, Castellà, Francès i Anglès, aquests aparells també permeten llegir les explicacions amb text i oferir, en algunes ocasions, informació complementària en forma d’imatges i efectes de so.

L’aplicació, desenvolupada per Sono Tecnologia Audiovisual SL, també està disponible per a la seva descàrrega gratuïta per aparells amb sistema operatiu Android (2.3.3 i posteriors): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aratecnologia.santfeliuplayer

El més llegit

I després