I després

Motas guanya i es queda a les portes de la majoria absoluta

Compartiu aquesta història

Tots per Sant Feliu va revalidar la victòria electoral a la nostra ciutat. Ho va fer imposant-se clarament amb 3129 vots, el que suposa més d’un 40% de l’escrutini.

D’aquesta manera, el partit de Carles Motas aconsegueix refermar els seus 10 regidors i serà de nou l’alcalde de la ciutat pel proper mandat.

Tot i la victòria contundent, Motas ha tornat a quedar-se a les portes de la majoria absoluta, pel que necessitarà pactar si vol un govern de majoria.

Ahir, però, el guanyador de les eleccions a Sant Feliu, Carles Motas, només volia celebrar la victòria i no pensar en possibles pactes postelectorals.

En declaracions a l’especial informatiu d’anit a Ràdio Sant Feliu, Motas va explicar que el vot per Tots per Sant Feliu és un vot segur, ja que ells no han venut fum en aquesta campanya.

Al costat de Motas repetiran aquest proper mandat Josep Saballs, Núria Cucharero, David Olivares, Mari Fe Larragay i Tili Ribera. S’estrenen al consistori Mireia Borrego, Alexis Cubó i Jordi Riera, mentre que Laura Aiguaviva tornarà a la sala de plens del consistori on ja havia estat en anteriors mandats.

El més llegit

I després