I després

Gran èxit de participació en el Carnaval 2021 de Sant Feliu de Guíxols

Aquest dimecres 17 de de febrer s’ha donat per finalitzat el Carnaval 2021 de Sant Feliu de Guíxols. Enguany, s’ha hagut d’adaptar a les mesures sanitàries establertes, evitant en tot moment les aglomeracions.

Compartiu aquesta història

Aquest dimecres 17 de de febrer s’ha donat per finalitzat el Carnaval 2021 de Sant Feliu de Guíxols. Enguany, s’ha hagut d’adaptar a les mesures sanitàries establertes, evitant en tot moment les aglomeracions.

La regidora d’Esdeveniments de Ciutat, Núria Cucharero, ha recordat que aquest any “ens hem hagut d’adaptar a les circumstàncies que ens porta la pandèmia” però que ha estat “un Carnaval en que l’esperit de festa i disbauxa s’ha mantingut molt alt”.

Una de les propostes que s’han engegat es tractava d’una exposició a l’aire lliure, on en diversos carrers de la ciutat es podien veure unes banderoles amb imatges dels Carnestoltes que cada any ha tingut la ciutat i els cartells corresponents a cadascuna de les edicions.

Una altra de les iniciatives ha estat una gimcana, on els participants havien d’acostar-se a diversos establiments o recintes municipals de la ciutat on les colles carnavalesques hi havien deixat un objecte. Només calia obrir un codi QR que es trobava al costat de l’objecte i puntuar-lo. Aquesta iniciativa ha rondat les 1.000 participacions.

Una tercera activitat ha estat seguir unes consignes que els i les Carnestoltes de la ciutat donaven a través d’uns vídeos que es publicaven a les xarxes socials. S’havia de gravar un vídeo o fer-se una foto seguint la consigna i així s’entrava als sorteig d’un àpat a Sant Feliu. Aquesta proposta ha estat seguida per centenars de participants.

La regidora ha recordat la xifra de les 1.000 participacions en la gimcana “del quan n’estem molt contents” i també ha volgut “agrair als centenars de persones que cada dia han participat i han complert cadascuna de les consignes” a través dels vídeos dels Carnestoltes.

“Tots teníem clar, tant l’Ajuntament com també l’Associació de Colles i l’Associació de Festes, que l’esperit del Carnaval s’havia de mantenir viu aquest 2021, que ho havíem de fer d’una altra manera però que no el podíem deixar apagat. I crec que ho hem aconseguit amb escreix” ha conclòs.

Properament, des de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament, es donaran a conèixer els guanyadors de la gimcana.

El més llegit

I després