Aquest passat cap de setmana, l’Escola de Karate Dojo de Sant Feliu de Guíxols ha participat a Barberà del Vallès en el Campionat de Karate d’Espanya de Clubs, que va comptar amb més de 500 competidors.
El Dojo hi va participar amb 8 esportistes: Marco Ortiz, Gorka Rivas i Sergi Garriga en categoría infantil masculí , de 10 a 11 anys; Roger Vila, Rim Ahmed i Stanis Colomar en juvenil, de 12 a 13 anys; i Roger Lorente i Ismael Kiloul en cadet, de 14 a 15 anys.

Sergi Garriga va quedar campió absolut aconseguint el primer lloc en kata. Gorka Rivas en kumite i Ismael Kiloul en kata, van quedar tercers classificats.
Des del gimnàs volen destacar “el coratge, la força, la valentia, les emocions i l’honor amb el que van treballar aconseguint tots ells grans resultats i essent felicitats per tothom per la feina realitzada”.
També volen felicitar a l’entrenadora, Sílvia Mora, ”per la seva feina realitzada donant suport i moral als esportistes i estant pendent d’ells en tot moment” i agraïr a les mares i pares “l’escalf i el suport donat als esportistes i al club aquests dos dies tant intensos”.