I després

God save the Queen, El Barrio, Myriam Swanson i Jordi Mena o Tech House Festival aquest cap de setmana al Festival de Porta Ferrada

God Save the Queen és un dels grups més esperats que actuen en el penúltim cap de setmana del Festival

Compartiu aquesta història

El tribut a la banda del desaparegut Freddie Mercury, és un dels grups més esperats que actuaran avui a partir de les 10 de la nit al Guíxols Arena.

Penúltim cap de setmana del Porta Ferrada que l’obre la banda de Pablo Padín, que no tenen rivals a l’hora d’invocar fil per randa la màgia dels concerts de Queen. Amb més de vint anys de trajectòria i el mèrit de ser, en paraules de Rolling Stone, la «millor banda tribut del món», el grup argentí de ben segur sorprendria al mateix Freddie Mercury amb les mil·limètriques recreacions que fan dels seus shows més llegendaris.

Demà dissabte 19 d’agost a partir de les 6 de la tarda al mateix escenari, prepara’t per ballar perquè Playground x Fake Gods presenta Hugel, Raffa FL, Fran DC i més a la Costa Brava. 8 hores de tech-house amb el millor so en les instal·lacions del Festival Porta Ferrada + un after oficial a Zsa-Zsa per als més atrevits.

I diumenge hi haurà doble actuació.

Per una banda a la 1 del migdia a Las Vegas i a través del cicle “Delicatéssen” del Porta Ferrada actuaran Jordi Mena i Myriam Swanson que els uneix l’amor, l’experiència i la dedicació a la música d’arrel. Després de dos discs amb Flamingo Tours ens presenten el que serà el seu primer disc junts.

Tancarà el cap de setmana diumenge a les 10 de la nit al Guíxols Arena, El Barrio. Ho farà presentant el seu últim disc “Atemporal”. Un treball que reflecteix el caràcter indomable de José Luis Figuereo. El seu inconfusible segell conserva l’aire flamenc que es va imposar el 1996 i porta els sons del rock andalús que tant van aportar a la seva terra.

La venda d’entrades es pot fer a través de www.festivalportaferrada.cat o presencialment a Can Solés (C/ Sant Pere, 41).

El més llegit

I després