I després

GIRONA EXCE.LENT AL MERCAT DE SFG

Compartiu aquesta història

Dissabte al matí el mercat municipal de Sant Feliu de Guíxols fou l’escenari de la presentació dels productes amb el segell de qualitat Girona Excel·lent i del numero 21 de la revista Milfulls, editada per la Diputació de Girona i destinada a la promoció dels mercats municipals i dels productes agroalimentaris de qualitat.
L’acte, que va estar estat encapçalat per Sílvia Romero, regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, i Carme Sitjes, cap del servei de Promoció Econòmica de la Diputació de Girona, va consistir en una demostració de cuina a càrrec del gastrònom Pep Nogué i d’un tast de productes que gaudeixen del segell Girona Excel·lent, que és el segell de qualitat agroalimentari de la Diputació de Girona, que promou als mercats municipals els productes agroalimentaris gironins de la més alta qualitat.
Quant a la revista Milfulls, produïda per l’Àrea de Promoció Econòmica de la Diputació i que arriba al seu vint-i-unè número, té com a objectiu principal potenciar els mercats municipals gironins i promoure els productes de proximitat.
En el seu darrer número incorpora, de forma individualitzada, la recepta d’una plat, d’una tapa i del vi recomanat de cadascun dels mercats. En el cas de Sant Feliu de Guíxols, la recepta és “Llom de lluç amb ortigues i múrgules” i la tapa “Cornet de foie gras d’ànec Celler amb cacau”, tot maridat amb “Vi Coll de Roses 2012”.
Podeu consultar la revista digitalment a http://www.ddgi.cat/milfulls lloc on també hi podeu fer subscriptors gratuïtament.

El més llegit

I després