Gimnàstica suau i gratuïta a la platja de SFG

Com s’ha vingut fent en aquests darrers anys, la platja del racó de ponent de Sant Feliu de Guíxols, es transforma en un centre a l’aire lliure per practicar-hi gimnàstica suau per començar el dia fent uns senzills exercicis matinals i mantenir el vigor durant tota la jornada.
Tot i que està pensat especialment per a la gent gran, atès que pels horaris que s’imparteix tenen la seva disponibilitat, persones de totes les edats s’hi poden afegir de forma gratuïta.
Aquest dilluns  s’ha fet la primera sessió a la qual ja hi ha assistit un important nombre de persones que han realitzat diversos exercicis tant a la sorra, amb i sense elements com pilotes, i altres dins de l’aigua.
Aquesta activitat es fa tots els dilluns, dimecres i divendres des de les 8:30 fins les 9:30 h., està organitzat pel Casal d’Avis de Tueda i es practica en l’entorn visual extraordinari  de la badia de Sant Feliu de Guíxols

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació