I després

GDC valora el punt aprovat en sessió plenària sobre la partida econòmica per crear habitatge públic de lloguer

Guíxols des del Carrer valora el punt del Ple Municipal Extraordinari, celebrat aquest dijous, en el qual es va aprovar una partida econòmica per engegar la contrucció d'habitatge públic de lloguer a Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Guíxols des del Carrer valora el punt del Ple Municipal Extraordinari, celebrat aquest dijous, en el qual es va aprovar una partida econòmica per engegar la contrucció d’habitatge públic de lloguer a Sant Feliu. Teniu l’escrit complet a continuació.

Sant Feliu de Guíxols aprova una proposta per a la construcció de 35 habitatges públics
El Comuns l’aproven, però temen que sigui un altre anunci mediàtic que mai arribi a concretar-se

Un Ple extraordinari va aprovar ahir una partida per valor de 470.000 euros, a compte del romanent de tresoreria, que es destinarà a la compra de la finca que hi ha al xamfrà entre els carrers Jaume Gras, Huguet i Antoni Ferrer i que antigament va ser la fàbrica surera Traschler.
Segons explica el govern, en aquest espai s’hi construirà una nova plaça i també un bloc de pisos, al voltant de 35, per destinar a habitatge públic.

Guíxols des del Carrer- En Comú Podem sempre ha avalat les propostes o les iniciatives que en matèria d’habitatge públic s’han plantejat a la ciutat, i en aquesta ocasió tampoc ha estat diferent. No obstant, hem de tenir present que els diferents governs de l’alcalde Motas han demostrat tenir poca credibilitat en aquests temes perquè en els darrers anys la ciutat ja ha viscut uns quants desenganys al respecte.

Per altra banda, la nostra formació ha recordat que encara està pendent per solucionar part de l’herència Anlló i que, en el seu moment, la ciutat va aprovar destinar part dels immobles d’aquesta herència a vivenda pública.

Aquests 35 pisos que poden sortir d’aquesta nova proposta serien un avanç important, però en cap cas solucionarien el problema de la falta de vivenda assequible que pateix la nostra ciutat.

El més llegit

I després