I després

Gasetilla de notícies i activitats de Sant Feliu de Guíxols

Compartiu aquesta història

“Presentació del llibre hores prohibides”

Aquest divendres a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit, presentació del llibre “Hores Prohibides”, de Núria Martí a les 20.30h.
La novel.la, que va ser finalista del Premi Just M. Casero l’any 2007, narra la historia d’una dona jove que , a principis del segle XX, viu una passió prohibida, un anardiment que no havia sentit mai abans i que la trasbalsa tota. L’acte comptarà amb la presencia de l’autora.
Activitat oberta al públic.

 

 

“Exposició d’Anna Castelló”

Fins al 29 d’agost al pati de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, exposició de pintura d’Anna Castelló.
Actualment i després d’experimentar amb olis durant anys, pinta amb pintura acrílica, sempre utilitzant una base treballada i amb textures vàries.
Per a l’artista, la pintura és una activitat natural, espontània i personal que flueix lliurement des del seu interior, guiada per la intuïció.
Horaris: de dilluns a diumenge de 10 a 14h i de 17 a 21h.

 

 

“Aquest dissabte concert al Bar La Goleta”

Aquest dissabte a les 23.00h i amb entrada gratuïta, The crazies & Las Malas Influencias actuaran al Bar La Goleta de Sant Feliu de Guíxols. La banda ganxona “Las Malas Influencias” amb el seu rock contundent comparteixen cartell amb els palafrugellencs “The Crazies” i el seu surf instrumental característic.

Per més informació:

https://www.facebook.com/pages/The-crazies/158393057602842

http://es.myspace.com/lasmalasinfuencias

La Goleta
Passeig dels Guíxols, Galeries del Mar, Local 17
Sant Feliu de Guíxols.

http://www.barlagoleta.km6.net/

https://www.facebook.com/barlagoleta

 

 

Consulta popular entorn el cicle de conferències “Salut i Societat”

Amb l’objectiu que el cicle de conferències “Salut i Societat”, segueixi donant resposta als interessos de la població entorn temes relacionat amb la salut, tant des d’un punt de vista històric com també a l’entorn de problemàtiques actuals, es segueix amb la inicitavia encetada el passat curs, de consulta popular entorn a les temàtiques que es poden tractar en aquest nou cicle de xerrades 2012-2013. Podeu consultar el que s’ha tractat fins a la data a la web www.udg.edu/salutrural.

Envieu els vostres suggeriments i participació a l’adreça electrònica: laura.frances@guixols.cat o bé trucant al 972821575.

 

 

El més llegit

I després