I després

Gasetilla de noticies diverses de Sant Feliu de Guíxols

Compartiu aquesta història

Vuitena incursió dels delinqüents a l’escola pública l’Ardenya

No recordem un lloc de Sant Feliu on lladres, brètols i delinqüents hagin fet tantes visites com la nova escola pública l’Ardenya on, per vuitena vegada (que tinguem constància), s’hi varen adreçar en les dates del pont de la Puríssima, en aquesta ocasió, per robar les plaques solars.
El fet que centrin el seu objectiu en un equipament d’ensenyament de secundària, on s’hi eduquen nens i nenes de curta edat, ja demostra de quina pasta estan fets aquests individus als quals mai no els ha importat deixar sense calefacció, ordinadors, mobiliari o escampar llibres, material didàctic, bates i material escolar dels usuaris infantils.
El seu emplaçament privilegiat també és un handicap atès que, si bé hi ha molts habitatges a la zona, també hi ha pocs veïns que els hagin adquirit i d’aquest aïllament se’n aprofiten.
Com ja havíem informat, és un dels punts on l’Ajuntament ha previst posar-hi cameres de seguretat, de forma preventiva i que, a través de les imatges es pugui localitzar als delinqüents que, amb les seves accions, han tornat a interferir en el normal funcionament de l’escola provocant el malestar i la impotència de comunitat educativa en sentir-se objectiu permanent dels malfactors.

 

Llibre en 3D Presentació a El Corte Inglés

L’editorial Efados presenta aquest dijous a les 7 de la tarda a El Corte Inglés del Portal de l’Àngel de Barcelona el llibre en 3D que, amb gran èxit, es va presentar al Museu d’Història de Sant Feliu anomenat: Costa Brava, història en relleu.

L’acte se celebrarà a la sala Àmbit Cultural, que es troba a la sisena i que comptarà amb la presència dels autors; M. Àngels Suquet, Marc i Josep Auladell de l’Arxiu Municipal de Sant Feliu.

També s’aprofita l’avinentesa per presentar una altra publicació de la mateixa editorial anomenada: Barcelona, història en relleu de Lluís Permanyer i Jordi Barón.

 

Presentació del llibre de les Vies Ferrades a l’Ajuntament

Cossetània Edicions i l’Ajuntament de Sant Feliu presenten aquest divendres a les 20:30 h. a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Feliu, el llibre 32 Vies Ferrades a Catalunya i Andorra, de Marc Perez bou, Ignasi Vidal Ribes i Albert Gironès.

 

Amics dels Museus

Activitats per al mes de desembre de l’Associació Amics dels Museus
Dissabte 17 de desembre, visita guiada als diorames de Solius
El desplaçament es farà en cotxes particulars.
La visita és lliure tot i que es destaca que la comunitat de monjos, accepta donatius.
Telèfon d’informació: 97282 15 75

 

Vilartagues club de Futbol, canvi de dia del partit

La setmana passada el Vilartagues Club de Futbol va tenir jornada de descans. La propera setmana el partit es jugarà Dissabte dia 17 a les 18:15 hores i no el Diumenge a les 16:00 hores com ho feia habitualment.

 

Repetició programa Galgos-112 a la Sala de Plens

El dimecres, dia 21 de desembre, a les 20:30 h. a la sala de plens de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Galgos 112 farà la projecció del programa que es va emetre a la cadena de TV Cuatro el dia 2 de desembre anomenat El líder de la manada on hi varen intervenir César Millán, la baronessa Carmen Thysen i la representant de l’Associació Esther Callol.
Es varen visitar les instal·lacions que aquesta entitat té a Sant Feliu de Guíxols, acompanyats de la presidenta, Esther Callol, així com nombroses persones col·laboradores. En el programa es va tractar sobre la problemàtica que pateixen els gossos llebrers (galgos), els quals sovint han patit maltractaments per part dels seus amos, abandonaments o altres situacions angoixants per aquesta raça.
Al final, de forma inesperada, César Millán es va fixar molt detingudament en Xoco, i aquella afinitat i proximitat va ser tanta, que finalment el va acabar adoptant, emportant-se’l als Estats Units.

Primera remullada de l’any amb el A.C.Xaloc

El Club Aquàtic Xaloc confirma que el repte, novament, està servit. El diumenge 1 de gener de 2012, a les 13h, s’espera l’assistència de tots els ciutadans per participar en l’activitat “Tots a l’aigua”, i donar així la benvinguda al primer dia de l’any.
El lloc de trobada és la badia de Sant Feliu, just a l’alçada de davant l’Ajuntament.

El més llegit

I després