I després

Gasetilla d’acualitat i activitats a SFG

Compartiu aquesta història

Aquest dijous administrador de finques a la Casa Albertí

Si sou del Barri del Puig o de Molí de Vent i encara no teniu comunitat de veïns creada, aprofiteu l’oportunitat que us ofereix el Pla de Barris.
Aquest dijous, 25 d’octubre a les 8 del vespre, sessió informativa a càrrec d’un administrador de finques a la Casa Albertí del carrar Penitència, 10.

Exposició de la pintora Emilia Lenkiewicz a l’Ajuntament

La pintora polonesa Emilia Lenkiewicz exposa fins el 28 d’octubre al Pati de l’Ajuntament de Sant Feliu un tastet de la seva col·lecció composta per deu obres.

En el treball d’aquesta artista es pot trobar una pintura convencional així com la seva experiència com a teixidora i escultora i especialitats en les que està diplomada.

Cada fusta, cada tela, totes les marques de teixit tenen la mateixa importància en riquesa i riquesa de color. L’artista, a través dels colors, intenta transmetre els aspectes més positius de la vida quotidiana. Cadascuna de les seves obres posseeix una càrrega emocional significant. Mirar amb nous ulls després de diversos canvis per a l’artista. Canvi de lloc i mode de vida i de costums, d’idioma i de culta.

Dissabte 27 d’octubre acte públic d’Esquerra Republicana

El proper dissabte 27 d’octubre a les 7 de la tarda al Casino Guíxols de Sant Feliu de Guíxols (Passeig del Mar, 36-38), la secció local d’ERC a la ciutat durà a terme un acte públic sota el títol “L’Esquerra d’un nou país”, amb les intervencions de:
Manel Mayor: President d’ERC a Sant Feliu de Guíxols, Sergi Sabrià: Portaveu del grup municipal d’ERC a Palafrugell i candidat per Girona, Roger Torrent: Alcalde de Sarrià de Ter i cap de llista d’ERC per Girona.

 

Curs per a persones aturades

L’Ajuntament de Sant Feliu, el Consell Comarcal del Baix Empordà i el Servei d’Ocupació de Catalunya, ofereixen un curs subvencionat amb certificat de professionalitat d’activitats administratives en la relació amb el client i un curs de promoció turística local i informació al visitant per persones aturades .

Es farà una sessió informativa el dia 6 de novembre a les 10 del matí a la Biblioteca Municipal

Per contactar adreceu-vos amb Guíxols Desenvolupament, al primer pis de l’estació d’autobusos SARFA, telèfon: 972 32 70 33 o al correu electrònic som@guixols.cat

 

Concerts TZVR

Divendres 26 Octubre – LAYO RASER [Irun, Math-Rock] & BODY VISHNU [SFG, Sinistre 80’s]

Divendres 2 de Novembre – FUSIÒNICA 14.0 amb FLYING PIG MATANZA [Alacant, Pop-Experimental] & TIGER MENJA ZEBRA [Barcelona, Beat-Experimental]

Diumenge 27 de Novembre – STRAIGHT ON [Platja d’Aro, Rock-Alternatiu]& LANCASTER & LASAGABUSTER

 

El més llegit

I després