El passat dissabte 26 de gener es va disputar a Cervelló el campionat Open Catalunya de karate, en el qual hi van participar 5 alumnes de l’escola de karate C.E. Dojo Sant Feliu. El campionat es va dividir en dues parts: al matí van competir fins la categoria juvenil, de 12 i 13 anys, i a la tarda des de cadets, 14-15 anys, fins a veterans de +35.

Al matí hi van participar 2 alumnes de l’escola, en Sergi Garriga cinturó taronja en la modalitat de kata (demostració tècnica) a la categoria infantil 10 anys, i l’Iker Sánchez d’11 anys, també infantil, a la modalitat de kumite (combat). Tots dos van realitzar un gran campionat, en Sergi quedant 1er classificat i l’Iker 3er.

A la tarda hi van participar en Roger Lorente i en Victor Moreno de 14 anys  a la categoria cadet en Roger a kumite i en Victor Moreno a kata. També hi va participar en Victor Martínez de 16 anys a la categoria junior i a kumite. Tots tres van realitzar un gran campionat obtenint medalla i en Victor Martínez quedant tercer classificat.

A través d’una nota de premsa, els responsables de l’escola de karate C.E. Dojo Sant Feliu felicitem a tots els competidors per la seva gran feina i ho fan extensiu a l’entrenadora, Silvia Mora, per les seves bones aportacions i recomanacions durant el campionat, així com als pares i acompanyants pel seu suport logístic i anímic.