I després

GANXONITS, 17 LOCALS PER ANAR DE COPES

Compartiu aquesta història

A partir d’aquest divendres 23 de maig i fins al diumenge 22 de juny tindrà lloc a Sant Feliu la campanya “Ganxonits 2014”.
Seguint l’èxit del “Ganxotapes”, en aquesta ocasió les copes són les protagonistes. 17 establiments de la ciutat s’han volgut afegir a aquesta iniciativa innovadora i s’espera que amb el mateix èxit que la seva predecessora. L’horari serà de 19h a 03h (depenent de l’horari d’obertura i tancament de cada establiment).
És una bona ocasió per reactivar l’oferta dels locals de la ciutat per una banda i per una altra, demostrar que per tastar les copes més originals no cal fer quilòmetres, cremar benzina, ni exposar-se a controls. Hi ha més oferta de la que sembla i aquesta és una excel.lent oportunitat per descobrir els circuits locals i les seves especialitats.
També és una iniciativa encertada en el sentit que, més que tractar-se d’una competència directa entre locals, s’uneixen i es complementen a través d’aquest tipus de propostes, que és uns fórmula per poder crear rutes de nit sense sortir del municipi.
Trobareu 17 combinats al preu de 5€ cadascun als següents llocs:
1- ALAN’S BAR amb FLOR DE PRIMAVERA
2- BEACH CLUB amb GINCOLORS
3- CAFETERIA BON DIA amb BON DIA BLUE
4- CAFÈ DEL MUSEU DE LA JOGUINA amb SANT FELIU DIOR
5- CELLER DEL TRITÓN amb KIR TRITÓN
6- CHIC BAR amb OH GUAY!
7- CITY ARMS amb CAIPIROSKA DE MADUIXA
8- EL DEL MIG amb MIMOSA DEL MIG
9- IBIZA HABANA amb HABANA INDEPENDENT
10- JUANITA BANANA amb DAIKIRI DE MADUIXA
11- LA GAVIOTA amb PASSIÓ CÍTRICA
12- LA GOLETA amb VAINILLA CREAM
13- LAWYER’S amb VODKA AMB LLIMONA
14- SQR CAFÈ amb BELLINI MOLECULAR
15- STAY amb CÒCTEL STAY
16- TUCAN BEACH amb MOJITO
17- XIRINGUITO DE LA PLATJA amb EL MUSSOL
També, per a l’ocasió s’escollirà el millor combinat mitjançant un concurs 2.0 al Facebook. Per participar-hi cal fer una fotografia del millor combinat d’entre els establiments participants i publicar-la a www.facebook.com/ganxonits indicant el nom de l’establiment. El millor combinat serà aquell que obtingui més publicacions.
D’entre totes les fotografies publicades, l’organització escollirà la més creativa i la premiarà amb tres consumicions per a dues persones a triar dins dels establiments adherits a la campanya.
La situació dels locals, fotografies dels combinats exclusius i més informació la trobareu en el fulletó inserit en l’adreça següent: http://guixols.cat/noticies/365-notes-de-turisme-i-promoci/6195-ganxonits-primavera-2014.html

El més llegit

I després