I després

Gairebé 3.000 persones participen al Passatge del Terror de l’Associació de Festes Ganxones

També ha sigut un èxit el ‘Crit o Confit’, pel qual han desfilat 800 nens i nenes i el concurs de disfresses de la colla Uuhquexungu!, que ha reunit a 150 participants

Compartiu aquesta història

Un any més s’han celebrat amb molt bones xifres les activitats de Halloween que organitzen des de l’Associació de Festes Ganxones de Sant Feliu de Guíxols. La nova edició del Passatge del Terror als Jardins del Monestir els dies 28, 29 i 31 d’octubre sota el títol ‘Benvinguts al circ, l’espectacle més gran del món… o no!’ ha acollit gairebé a 3.000 persones. Segons informa la presidenta de l’Associació, Marce del Rio, ‘estan molt contents de la gran acollida’. La festa de la tardor també va ser un èxit, així ens ho explica.

Des de l’Associació es mostren sorpresos per la gran acollida de la novetat d’aquest any, el ’Crit o Confit’, en el qual un centenar d’establiments de la ciutat han format part, i en el que gairebé 800 nens i nenes han participat.

D’altra banda, i per primera vegada, la colla carnavalesca Uuhquexungu!, també s’han afegit als tradicionals actes d’aquesta festivitat.

Ho han fet amb un concurs de disfresses a través de la plataforma d’Instagram sota el títol de ‘Xungurrífica Uuhquinapor’. Més de 150 persones van desfilar per el photocall que estava situat a la zona de la Porta Ferrada. Quaranta van ser els participants que van seguir tots els passos per tenir opció a vot, en el qual s’havia de penjar la fotografia a la xarxa social d’Instagram a través d’Stories i etiquetar a @uuhquexungu i a @visitguixols a més de fer-se follower de l’entitat.

Ho explica la presidenta de la colla, Clara Nualart.

Al concurs hi havien 3 Categories amb 1 participant premiat per a cadascuna d’elles, adult, infantil i juvenil. De moment el jurat, format per 3 persones: Ajuntament, Associació de festes i Colla Carnavalesca, està valorant totes les fotografies amb les millors disfresses i l’entrega de premis es farà el proper dia 13 de novembre.

El més llegit

I després