Després de la finalització de les obres de reurbanització dels carrers de la Creu i Sant Domènec es procedirà a la instal·lació de càmeres de control de trànsit per aquests vials, pels quals només hi podran circular els veïns autoritzats, segons declarava l’alcalde, Carles Motas, a la nostra emissora.

Motas recalcava que els accessos als carrers del centre i passeig s’han de canalitzar especialment a través de les rondes Joan Casas, la de ponent i l’artèria central que va des de l’avinguda de Saragossa fins la carretera de Palamós a través del carrer Indústria.

Una altra novetat que destacava és la supressió del trànsit del tram que va des de la Rambla Portalet fins el carrer de la Creu, a l’alçada de la Cambra de comerç, que permet el pas de vehicles directament i que, a partir de la finalització de les obres, els veïns autoritzats hi hauran d’accedir pel vial interior venint de l’Ajuntament en direcció al casino, mentre que aquest espai es reservarà per a l’ampliació de la zona de càrrega i descàrrega..

Amb aquest canvi, i contemplant el futur projecte de remodelació de la Rambla Portalet, que contemplarà la seva continuïtat des del carrer Major fins el vial principal del passeig, es pensa suprimir el pas que travessa aquesta rambla fins el carrer Sant Roc.

Fa uns mesos una representació dels comerciants del sector varen demanar refer la Rambla Portalet, aprofitant la futura posada en funcionament de l’Hotel Elke, i es prepararà un projecte que també enllaci la zona comercial, en el naixement de la mateixa, amb el carrer Sant Ramon per donar-li continuïtat.