I després

FORMACIÓ DE 14 JOVES

Compartiu aquesta història

14 joves de Castell-Platja d’Aro, Palafrugell i Santa Cristina d’Aro formats en operacions bàsiques de restaurant i bar s’ofereixen per treballar.
Les empreses que els contractin durant sis mesos poden rebre una subvenció de fins a 3.871,8 euros.
Els joves han participat en un Programa d’Experiència Professional per a l’Ocupació Juvenil a Catalunya i han finalitzat la formació professionalitzadora teòrica i pràctica de 350 hores impartida per diferents professionals especialitzats.
El projecte, impulsat pel Consell Comarcal del Baix Empordà en col·laboració amb els ajuntaments de la Castell-Platja d’Aro, Palafrugell i Santa Cristina d’Aro, i subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, ha combinat les classes teòriques amb les pràctiques bàsiques de restaurant–bar, aprovisionament de begudes, i recepció i atenció al client.
Els joves formats disposen del coneixement adequat per realitzar les tasques bàsiques de qualsevol establiment d’hostaleria. A més, disposen de la carnet de manipulació d’aliments per tal de tenir una acurada higiene alimentària. Essent un prerequisit dels seu sistema d’autocontrols de les empreses.
Són perfils aptes per treballar en bars, restaurants. Tant com ajudants de cuina, cambrers de sala o bé cambrers de barra. Les empreses interessades a contractar els joves es poden adreçar a l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme del Consell Comarcal del Baix Empordà trucant al 972 64 23 10 o enviant un correu a promocioeconomica@baixemporda.cat.
Amb projectes com aquest esperem, des de l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme del Consell Comarcal del Baix Empordà, continuar contribuint a la formació i inserció social i laboral dels joves, un dels col·lectius amb majors dificultats a l’hora de trobar feina.

El més llegit

I després