I després

Detingut per drogues a PDA

Compartiu aquesta història

La Policia Local de Castell-Platja d’Aro va detenir la nit del passat dissabte una persona per un presumpte delicte contra la salut pública per tràfic de drogues , segons informa el Diari de Girona.
El detingut és un jove de nacionalitat marroquina, Youssef A., de 26 anys. Els agents de policia estaven realitzant tasques de vigilància per la zona del passeig Marítim quan van observar com dos joves estrangers iniciaven una conversa amb el detingut, que els indicava amb gestos que anessin cap a la platja.
Tot seguit, i segons fonts municipals, els agents van veure com Youssef A. es va aturar en una jardinera del passeig Marítim, d’on va agafar una bossa de plàstic de color blanc i després es va dirigir a la platja, a la zona on estaven els dos estrangers. Els tres es van asseure a la platja i un dels joves estrangers va treure un bitllet de 10 euros.
En aquell moment, un dels joves es va girar i es va adonar de la presència policial, la qual havia passat desapercebuda fins llavors per l’afluència de gent que hi havia en aquells moments al passeig Marítim. El jove marroquí, sorprès per la presència dels agents, va llençar la bossa de plàstic al terra, als peus d’un dels joves estrangers, de nacionalitat francesa, segons les fonts municipals.
A l’interior de la bossa de plàstic hi havia 12 bossetes de plàstic transparent amb substància vegetals seques, presumptament marihuana. Segons les fonts, en l’escorcoll del jove marroquí, se li van trobar tres bossetes de plàstic més, amb contingut similar a les altres 12, i diversos bitllets de quantitats petites, que sumaven un total de 245 euros. Per aquest motiu, es va detenir Youssef A. per un presumpte delicte contra la salut pública per realitzar tràfic de drogues.

El més llegit

I després