I després

Força 3 organitza una regata solidària per recaptar fons per l’ONG Open Arms

Les inscripcions ja estan obertes al preu de 5 euros i es poden fer online

Compartiu aquesta història

L’associació esportiva de vela Força 3 de Sant Feliu de Guíxols organitza una regata familiar solidària per recaptar fons per l’organització Open Arms, una activitat que tindrà lloc aquest dissabte 2 de setembre durant el matí.

La iniciativa està impulsada a través de l’equip de regates l’associació. Així ens ho explica Yaiza Homs, presidenta de Força 3 i entrenadora de l’entitat.

La regata començarà a les 9 del matí i s’allargarà fins a les 7 de la tarda, amb una franja de descans entre la 1 i les 3 de la tarda. Homs ens explica com s’organitza una regata, que està formada per velers de petit tamany.

L’activitat, de caire solidari, col·laborarà amb l’ONG Open Arms, que s’encarrega de protegir a la mar a les persones que volen arribar fins a Europa per trobar una millor vida.

El preu de l’activitat, que arriba a la seva desena edició, és de 5 euros per persona i les inscripcions es poden fer a través del l’enllaç que trobareu al perfil d’Instagram @regata_familiar. La inscripció inclou fruita i beguda per als participants.

El més llegit

I després