I després

Fins el 30 de novembre es podran registrar gratuïtament les mascotes al cens d’animals domèstics

El tràmit es pot fer presencialment a l'Ajuntament i online a través del web de la ciutadania

Compartiu aquesta història

Des d’aquest mes de setembre i fins el proper 30 de novembre, les persones que tinguin mascotes podran inscriure-les gratuïtament al cens d’animals domèstics de Sant Feliu, un tràmit que és obligatori per a tots els propietaris.

El tràmit es pot fer de manera presencial dirigint-se a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana, l’OIAC, situada als baixos de l’Ajuntament. Si es vol fer online es pot fer al web ciutadania.guixols.cat. Segons la normativa vigent, els propietaris d’animals de companyia, siguin gossos o gats, estan obligats a inscriure’ls al cens municipal en un termini màxim de 3 mesos comptats a partir de la data de naixement o adquisició de la mascota.

D’altra banda, els propietaris també estan obligats a comunicar les baixes per mort o desaparició de les mascotes al consistori dins el termini de 10 dies des que es produeix el fet. També estan obligats a comunicar els canvis de domicili del responsable de l’animal, com també la transferència de la propietat de la mascota, en el termini de 10 dies a partir del fet.

Entre altres accions que han de prendre els propietaris de mascotes s’inclouen vacunar-les seguint les mesures sanitàries establertes per cada cas i edat de l’animal.

El més llegit

I després