I després

Comença amb normalitat el curs escolar i sense repercussió de la vaga

2.895 alumnes d'Infantil, Primària i Secundària han començat les classes avui, uns 200 més que el curs passat

Compartiu aquesta història

Avui han començat el nou curs escolar 2.895 alumnes d’infantil, Primària i Secundària als centres de Sant Feliu de Guíxols, un inici de curs que s’ha celebrat amb total normalitat, segons expliquen els directors dels centres.

Per avui s’havia convocat una vaga per reclamar una reversió de les retallades i també millores laborals. Tal i com preveien els sindicats organitzadors, no ha tingut afectacions en el normal funcionament del primer dia de classe. 

La directora de l’Estació, Isabel Ventura, explica que el curs ha començat amb total normalitat i que l’equip docent s’ha hagut d’adaptar al canvi de data d’inici de les classes.

Pel que fa a l’Escola l’Ardenya estrena nova direcció a càrrec de Laura Barba, qui destaca la normalitat amb la que han començat les classes i les novetats en la direcció i la presidència de l’AFA.

Joan Casamitjana, director del Baldiri, destaca també la normalitat en l’inici del curs, recalcant que cap mestre ha secundat la vaga ja que consideren que era precipitat fer-la el primer dia de curs. Com a novetat aquest any, tindran un programa d’innovació pedagògica.

El Centre Cor de Maria-Sant Josep ha començat el curs sense incidències. La seva directora, Cristina Carrión, recorda que ja ahir es varen fer les acollides d’alumnes de P3 i primer d’ESO. També explica la situació de les obres als dos centres.

Dolors Casamitjana, directora del Gaziel, explica que el matí s’ha desenvolupat amb molta il·lusió per part de l’alumnat i dels pares. En aquest centre, la vaga tampoc ha tingut cap incidència.

Pel que fa a l’INS Sant Elm, un total de 350 alumnes d’ESO han començat les classes. En total, aquest any han iniciat el curs 200 alumnes més respecte l’any passat. El proper dimarts dia 12 serà el torn d’iniciar el curs pels alumnes de Batxillerat i Cicles Formatius.

El més llegit

I després