I després

Fins aquest dimecres 31 de gener podeu aconseguir els 200€ de dte en la inscripció de la Trailwalker per equips de Sant Feliu

El descompte és pels participants en la prova de 100 km o en la de 55 km

Compartiu aquesta història

L’organització de la Trailwalker manté fins a final de gener la inscripció a la cursa, indicant la paraula ‘SANT FELIU DE GUÍXOLS’ a l’apartat codi promocional en fer la vostra inscripció.

Rebreu una bonificació de 200 euros al vostre marcador si participeu en la prova de 100 km o en la de 55 km. Aquesta bonificació es veurà reflectida en el marcador del vostre equip al cap de 48 hores laborals. Gràcies a aquesta bonificació, la vostra recaptació real serà menor i, per tant, més fàcil d’aconseguir. No cal que l’equip estigui complet per obtenir la bonificació. Podeu completar les dades de la resta de participants més endavant.

Ho explica la regidora d’Esports de Sant Feliu, Mireia Borrego.

Els propers 6 i 7 d’abril arriba a Sant Feliu una nova edició de l’Oxfam Intermón Trailwalker. La prova és un desafiament esportiu en equip (4 marxadors i dues persones de suport), que consisteix a recórrer 100 quilòmetres en un màxim de 32 hores o 50 quilòmetres en un màxim de 16 hores. La ruta transcorre per la Via Verda de Girona, des d’Olot fins a St. Feliu de Guíxols.

També es pot realitzar la distància de 10 km en família, amb amics i amigues o companys i companyes de feina. Equips entre 2 i 10 persones i hi poden participar menors.

Aquest desafiament esportiu en equip te com a objectiu recaptar fons per respondre a emergències humanitàries causades pel canvi climàtic i la pobresa que produeixen, com ara inundacions o sequeres, i donar suport a les persones més afectades pel canvi climàtic.

El més llegit

I després