I després

FINALITZA EL 1er SINGLOT FESTIVAL

Compartiu aquesta història

Dijous 23 s’iniciava una de les darreres idees d’Andreu Buenafuente i el Terrat amb la col·laboració de la productora The Project, un festival d’humor dins el Festival Porta Ferrada, el Singlot Festival.
leo-bassi-singlotPrimer va ser el “Manifest sobre l’humor” de Darío Adanti, seguidament, Leo Bassi era l’encarregat de donar inici a una sèrie d’actuacions d’humor de primer nivell a Sant Feliu de Guíxols. Va començar al Teatre Auditori Narcís Masferrer vestit amb americana i corbata i va acabar al carrer despullat i amb uns quants litres de mel per sobre i arrebossat en plomes, entremig una sèrie d’accions provocadores amb molta interacció amb el públic seguint la línia de l’extensa carrera de l’humorista italià.

berto-romero-singlotDivendres el lloc escollit va ser l’Espai Port amb Andreu Buenafuente i Edu Galán (Mongòlia) amb “Hacer el humor” van trencar el gel a quarts de 10 del vespre durant una mitja hora. Més tard va ser Berto Romero i el seu espectacle “Berto sigue con nosotros”. Després d’una gira per tot l’estat espanyol, Berto va donar per tancada la seva gira amb l’actuació del Singlot Festival, un monòleg centrat en la seva persona i el seu entorn.
sf_24_2Un cop acabat l’espectacle a l’escenari del port es va emplaçar al públic a un mini escenari ubicat a la sorra de la platja de Sant Feliu, al xiringuito “La gàbia dels mussols” i com a mestre de cerimònies la rèplica del monarca espanyol amb Toni Albà caracteritzat. Allà van pujar a l’escenari una sèrie d’humoristes amateurs per acabar la segona nit del festival d’humor.

vip-singlotEl dissabte 25 els Joglars, sota la batuta de Ramon Fontseré al Teatre Auditori Municipal, van oferir el seu espectacle VIP, una obra que mostrava com els adults amb la nostra manera de tractar els nens, els convertim en petits tirans, nens amb TDH, que es neguen a menjar, connectats permanentment als videojocs i als mòbils, avorrits i amb les tècniques més perverses per manipular els pares com ells volen. Una sàtira en clau d’humor però amb un transfons molt seriós. El dies 24 i 25 a les 7 de la tarda a l’Espai Carmen Thyssen es va projectar el documental d’Andreu Buenafuente “El culo del mundo”.

I finalment el diumenge a l’Espai Port del Festival del Porta Ferrada, un dels plats forts del Singlot, Faemino i Cansado amb l’espectacle “Como en casa ni hablar!” un show surrealista en el que barregen allò senzill amb allò més intel·lectual deixant a l’espectador sense paraules durant tota la funció.

faemino-y-cansado-como-en-casa-ni-hablar

El Singlot Festival a convertit Sant Feliu de Guíxols en capital de l’humor el passat cap de setmana. Amb un nombre molt important d’espectadors ha estat una primera experiència més que positiva i que convida als seu organitzadors a ser optimistes i a pensar en noves edicions.

El més llegit

I després