I després

Última hora i relació d’actes del Diari de Campanya

Compartiu aquesta història

Recull de notes i suports audiovisuals publicats en diversos mitjans pels partits polítics que participen a la campanya de les Municipals 2011 a Sant Feliu de

VIDEO DEL PSC

NOTA D’ERC

Esquerra Guíxols publica les seves despeses de campanya

Esquerra a Sant Feliu de Guíxols, concient dels temps de crisi que acusen la majoria de les famílies ganxones i catalanes ha decidit fer una campanya per a les eleccions municipals, de forma austera sense estirar més el braç que la màniga.

Concients que la feina no s’ha de fer els darrers 15 dies de campanya, si no que s’ha de treballar dia a dia per a la ciutat durant els 4 anys, la campanya d’Esquerra i les JERC s’ha basat únicament en informar de l’obra de govern duta a terme tant al govern com a l’oposició.

A continuació podeu consultar de forma desglosada totes les despeses que Esquerra ha tingut durant la campanya, i instem a la resta de partits que es presenten a les eleccions municipals que també ho facin, fent així una mostra de transparència de cares a la ciutadania.

DESPESES

Paper Octavetes, punts de llibre, cartells, fotocòpies… 1.036,00 €

Prolipropilè 1.200,00 €

Pancartes de tela 190,00 €

Publitramesa Sobre, papereta vot, flyer, … 2.500,00 €

Material divers Globus, cola, corda, caramels… 550,00 €

Publicitat 300,00 €

Butlletí El Programa nº15 1.000,00 €

Festa final Sopar, música en viu 1.000,00 €

TOTAL 7.776,00 €

INGRESSOS

55% Secció local: Aportació del Grup Municipal

45% Aportació partit

 

NOTA DE TSF

Tots per Sant Feliu 1001 raons

Recordeu que aquest vespre tindrem a Los Mejores al passeig de Sant Feliu on tancarem la campanya amb una gran festa i la intervenció final del nostre Candidat

La gent de Tots per Sant Feliu ja hem demostrat que es pot governar d’una manera diferent, escoltant i donant veu a les ciutadanes i als ciutadans, fent una gestió amb rigor, transparent i més eficaç.

Ara tenim davant nostre un repte molt important. En una època de retallades, cal que la ciutat tingui un govern valent, treballador, amb sentit comú i imaginació per poder fer més coses amb menys diners. No cal retallar, cal gestionar bé.

Feu-nos confiança. Cal votar Tots per Sant Feliu. Aquestes son algunes de les 1001 raons que us adreçarà el nostre candidat:

Convertirem l’Ajuntament en el motor que la ciutat necessita. Generarem feina i farem treballar a les empreses i a les persones de San Feliu de Guíxols.

Després d’haver desencallat l’herència dels Anllò, vetllarem perquè aquest patrimoni vagi a parar a les nostres associacions i se’n beneficiï tota la ciutat.

Impulsarem la creació de naus industrials perquè les petites i mitjanes empreses no hagin de marxar de Sant Feliu per falta de sòl.

Farem un hotel-escola on es podran cursar els estudis de hostaleria i turisme i que generarà feina.

Som la garantia que no retallarem ni un euro en educació.

Vetllarem pel benestar de les persones grans i començarem l’ampliació de l’asil Surís durant aquest mandat.

Després d’haver tota la feina administrativa i aprovat el projecte, començarem les obres del Museu Thyssen

Dotarem de més places d’aparcament a la ciutat per reactivar el comerç i el turisme.

Executarem un pla anual de millora de carrers i façanes que generarà feina a les empreses de Sant Feliu.

Portarem estudis universitaris a la ciutat

Tirarem endavant el local polivalent que Sant Feliu necessita.

Obrirem un alberg juvenil a la ciutat.

Redefinirem el Museu d’Història, ampliant l’espai expositiu i crearem una ruta per difondre el ric patrimoni cultural de Sant Feliu de Guíxols

Reduirem burocràcia i farem que els tràmits amb l’Ajuntament siguin més àgils.

Som un equip de gent honesta, treballadora, il·lusionada, que escolta i compta amb les persones i que només hem de passar comptes amb els ciutadans i les ciutadanes de Sant Feliu.

 

NOTA D’ICV EUiA

Les despeses de la campanya no passen dels 11.000 euros

(tot amb amb IVA, es clar…)

Tal i com vam prometre el dia que vam presentar el nostre cap de llista , mostrem els comptes del que ens ha costat la campanya i de on han sortit els diners per a pagar-la.

D’acord amb la llei, l’ajuntament ha assignat 480 € mensuals al nostre grup municipal per despeses de funcionament. Un altre ingrés prové del sou del nostre regidor Jesús Fernández. Una part l’ha destinat a ICV i després una quantitat ha estat transferida a les agrupacions locals. Al llarg d’aquest quatre anys hem pogut estalviar els diners que ara ens hem gastat en despeses de campanya.

Evidentment el capítol més important han estat les despeses destinades a propaganda electoral.

Vídeos: 1.899,8 . Material gràfic,cartells,suports,tríptics i revista: 5.337. Publicitat als mitjans: 885. Butlletes , sobres i despeses de repartiment: 736.

També hem fet petits regals i hem organitzat actes amb alguna cosa per menjar. Les 1.500 tomateres que aviat floriran a testos i hortets : 300. Botifarres, pa, vi,carbó i altres piscolabis: 1.039,47. Diversos: 500. Tot plegat, amb IVA inclòs: 10.697,27.

Encara ens queden per pagar les despeses del local electoral i petits imprevistos de darrera hora, però en total no passarem dels 11.000 euros.

Evidentment ens hem estalviat molts diners amb el treball dels companys i companyes d’ICV EUiA, que han fet molta feina i han gastat diners de la seva butxaca en telèfon, fotos, gasolina i temps. Gràcies a elles i a ells hem pogut fer una bona campanya de difusió de les nostres propostes amb un pressupost digne, però modest.

Demanem a la resta de partits que facin un exercici de transparència semblant amb els costos i la procedència dels diners de les seves campanyes. Entenem la Austeritat i la Transparència d’aquesta forma, alhora que restem escandalitzats davant de l excessiva despesa que alguns partits de la nostra població estan protagonitzant, la ciutadania s’ho mereix.

 

NOTA D’ERC

Els partits amb representació a l’ajuntament signen el Pacte pel Progrés Econòmic de la Ciutat proposat per Esquerra

Esquerra aconseguix que tots els partits amb representació a l’ajuntament signin el Pacte pel Progrés Econòmic de la Ciutat. ICV, PSC, TxSF i CiU, van signar un document on es demana que independentment de la composició de forces que definitivament hi hagin dins el consistori, tots els partits treballin per aconseguir tirar endavant els grans temes de ciutat, com son l’execució de les obres d’un pàrquing a la ciutat, dur a terme el Museu Thyssen i desencallar l’herència dels Anlló.

Amb aquest gest Esquerra, aposta perquè els grans temes de ciutat que preocupen al ciutadà es puguin dur a terme amb indiferència de quin sigui el partit que governi a Sant Feliu de Guíxols.

D’altra banda, el divendres passat davant d’un centenar de persones es va presentar a la Biblioteca Octavi Viader, el programa electoral d’Esquerra i les JERC per a les properes eleccions municipals del 22 de maig. Podeu consultar el programa electoral a la plana web d’Esquerra: www.esquerra.cat/guixols

Finalment, el proper divendres 20 de maig a les 9 del vespre es durà a terme al CEIP l’Estació una botifarrada popular per concloure la campanya electoral, tots aquells que vulgueu assistir només cal que confirmeu la vostra assistència als següents números de telèfon:

– 649 06 55 82 (Albert) – 620 08 89 28 (Xavi)

 

 

 

 

 

 

NOTA DE TSF

DIJOUS, XERRADA I DIVENDRES GRAN FI DE CAMPANYA AMB EL GRAN GRUP: “LOS MEJORES”!

Aquest dijous hem programat un berenar-xerrada amb Carles Motas al Centre Civic de Tueda a partir de les 5 de la tarda per als socis del casal de Tueda.
El divendres 20 de maig a partir de 2/4 de 9 del vespre, farem El fi de festa de campanya al Passeig del Mar davant la Cambra de Comerç, amb l’actuació del Grup de pop-rock Los Mejores, rememorant aquelles màgiques nits de Festa Major que ens han ofert al llarg dels anys. Durant l’acte, Carles Motas, farà un breu parlament per posar el punt i final a la Campanya Electoral de les Municipals 2011.

 

NOTA DE LES JERC

Batalla contra la homofòbia

Les JERC Guíxols continuem amb la nostra reivindicació de la Igualtat d’Oportunitats per a tothom i per la no discriminació per raons de gènere, raça o orientació sexual.
És per això que per tal de celebrar el Dia Contra la Homofòbia (17 de maig), el passat dissabte, davant el Pavelló Carles Nadal i Cosp i, dins les activitats de l’Aplec Jove de Pedralta, vàrem dur a terme la “Batalla contra la homofòbia”, una guerra de globus d’aigua simbòlica per tal de lluitar contra les discriminacions que pateixen aquest col·lectiu.

NOTA DEL PSC

FESTA DE FI DE CAMPANYA

Divendres, 20 de maig a les 18:00 hores.
ESPECTACLE INFANTIL
Pallassos amb Fefe i Co.
Xocolatada
Castells inflables

21:00 hores.
BOTIFARRADA POPULAR
Actuacions en directe
amb la col·laboració del
Coro Rociero Añoranzas del Sur
i Ball amb Disco Mòbil

Tancament de Campanya amb
PERE ALBÓ
MONTSERRAT TURA

NOTA ICV EUiA

Aquesta és la nostra proposta per endreçar i reordenar el tram final de la Ctra. de Girona i el carrer Santa Magdalena.

Proposem fer un únic sentit de circulació carretera amunt fins al Santa Magdalena. D’aquesta forma, es poden ampliar les voreres i crear noves places d’aparcament que donin servei als comerços de l’entorn. Actualment, els cotxes han d’estacionar a sobre de les voreres per accedir als establiments impedint la circulació segura dels vianants, amb aquesta reforma es resolen els dos conflictes. Aquesta amplitud de les voreres, permet plantar-hi arbres o instal·lar jardineres i altres elements de mobiliari urbà.

També proposem ampliar i fer d’un sol sentit el carrer de Santa Magdalena, entre la carretera i el carrer Pecher. Les ara estretes i intransitables voreres d’aquest carrer, passaran, a ser un espai per caminar-hi sense perill. Amb aquesta proposta, es creen al voltant d’unes 80 places noves d’aparcament, com també espais de càrrega i descàrrega tant necessaris pel sector, com també s’aconsegueix acabar pacificar de trànsit aquesta zona de la ciutat.

NOTA DE CiU
Us avancem les principals activitats de Convergència i Unió de Sant Feliu de Guíxols per als propers dies.
Avui, dimecres, dia 18, a les 21h, al Casal de Salvador Espriu, “Convergència i Unió amb l’Esport”, xerrada amb Ivan Tibau, Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.
Divendres, dia 20, a les 17h, a la Rambla Vidal, Espectacle de màgia i xocolatada. ACTE FINAL DE CAMPANYA!
Divendres, dia 20, a les 20h, a la Plaça dels Drets Humans (entre avinguda Catalunya i carrer Joan Camisó), Botifarrada i Concert de “Los Brothers”. ACTE FINAL DE CAMPANYA!
“El Secretari General de Cultura, Xavier Solà, es compromet a situar Sant Feliu de Guíxols en el mapa del món cultural”
Joan Alfons Albó considera “imprescindible descatalogar l’edifici del futur museu Thyssen
El Secretari General de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Xavier Solà, va participar dilluns a l’acte “Convergència i Unió amb la cultura”, que va tenir lloc a la Sala Albertí del Monestir de Sant Feliu de Guíxols amb l’assistència d’una vuitantena de ciutadans de Sant Feliu.

Solà es va comprometre a situar Sant Feliu de Guíxols en el mapa del món cultural, així com també va fer pública una trobada de fa pocs dies entre el Conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i la baronessa Thyssen, després d’haver-se detectat certs moviments d’obres del MNAC. La baronessa es va comprometre amb el conseller a seguir endavant amb el projecte museogràfic.

Xavier Solà va explicar que quan van arribar a la conselleria, després del canvi de govern, es van trobar “amb el projecte Thyssen congelat”. Va destacar també que la presència de Joan Alfons Albó al capdavant de l’alcaldia de Sant Feliu “és una garantia de rigor per a poder desencallar els temes pendents a la ciutat, un d’ells, el Thyssen”.

En la seva intervenció, Joan Alfons Albó va considerar que “és imprescindible descatalogar l’edifici de Can Serra, espai on ha d’anar ubicat el futur museu Thyssen, amb la finalitat de facilitar el projecte, ja que així s’evitaran intervencions subjectives que podrien perjudicar el projecte”.

Presentació candidatura

NOTA DE “SI”

ACTE FINAL DE CAMPANYA
A la Plaça del Mercat de Sant Feliu aquest divendres 20 de maig tindrà lloc l’Acte Final de Campanya de SI. “DESPERTA SANT FELIU”
L’Acte contarà amb:
– Parlaments de la cap de llista Teresa Massagosa i dels numeros 2 i 3, Joan Serra i Martí Viñals.
– Una representació poètica, narrativa i de cant sobre Catalunya i la nostra ciutat.
– Un pica-pica casolà.
Esteu tots convidats!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VIDEO DEL PSC

VIDEO DE TSF

NOTA DEL PSC

Aquest dimecres a les 20:30 h. a la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols: Col·loqui: Els nostres projectes: Propostes econòmiques i grans projectes de ciutat. Amb José Antonio Donaire, el candidat a l’alcaldia, Pere Albó, i la diputada al Parlament de Catalunya, Marina Geli

NOTA DE CiU

BOTIFARRADA + CONCERT DE “LOS BROTHERS”
Acte final de campanya de Convergència i Unió a Sant Feliu de Guíxols. Donem suport a grups de casa!
Divendres, dia 20 de maig, a partir de les 20h us esperem a la plaça Drets Humans de Sant Feliu de Guíxols!!! (entre l’Avinguda Catalunya i Joan Camisó)
Plànol: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=203422886361999&set=o.171835912872517
www.joanalfons.cat
www.losbrothers.es

 

 

 

 

 

NOTA DEL PPC

Santi Fisas recolza el projecte Thyssen a Sant Feliu de Guíxols

Santiago Fisas, eurodiputat del Partit Popular de Catalunya i membre de la Comissió de Cultura del Parlament Europeu, ha donat suport a l’alcaldable popular, Mª Àngels Sánchez. Els dos han visitat el Monestir i la Porta Ferrada i han conegut de primera mà el projecte del futur Museu Thyssen a Sant Feliu de Guíxols.

Fisas ha considerat “molt important fer realitat el Museu Thyssen, amb obres catalanes de la col·lecció de la Baronesa. Ampliar l’oferta cultural de Sant Feliu és vital per poder atraure un turisme de qualitat”.

Finalment l’eurodiputat s’ha compromès a impulsar el projecte a les institucions europees.

 

 

 

 

 

 

 

NOTA DE “SI”

SOLIDARITAT CATALANA DENÚNCIA LA CAMPANYA DE PROPAGANDA ELECTORAL DELS PARTITS AMB REPRESENTACIÓ ACTUAL A L’AJUNTAMENT

Solidaritat Catalana vol denunciar la vergonyosa campanya electoral, pel que fa a la instal·lació de banderoles i plafons dels partits amb representació actual a l’Ajuntament.

Cap d’aquests partits ha respectat l’acord pres en seu consistorial entre els representants de cada formació política i tècnics municipals, en el qual es va pactar el repartiment dels fanals per a posar-hi propaganda electoral.

Tot i l’escàs nombre de fanals, dels carrers que l’ajuntament posa a disposició de la Junta Electoral, atorgats a la nostra formació, 20 fanals (és a dir el 3,45%), hem de lamentar que ni tant sols aquests han estat respectats per les altres formacions polítiques, arribant a casos en els que s’hi ha posat propaganda de dos altres partits més.

ÈXIT ROTUND EN LA MULLADA DE SI A LA PLATJA

Els integrants de la llista de Solidatritat Catalana de Sant Feliu de Guíxols, sota el lema de “Ens mullem per Sant Feliu”, van anar el passat dissabte a la platja gran de la ciutat per mullar-se literalment amb roba per simbolitzar que SI es mulla abans i després de les eleccions.

L’acte va ser un èxit aclaparador. Els integrants de la llista, que des de les 9h del matí regentaven la Rambla Vidal, van anar cap a la platja a les 12h per realitzar un acte molt seguit per gent convocada i per curiosos de la zona del Passeig, Jardins Juli Garreta i platja.

El missatge no pot ser més clar, hi ha ganes de fer moltes coses, i precisament, SI ha fet aquest acte per traslladar-ho a la ciutadania tot demostrant el compromís que té Solidaritat amb la ciutat.

Teresa Massegosa va traslladar la seva opinió després de l’acte: “Ha estat un acte ple de simbologia que trasllada realment les ganes que tenim de mullar-nos amb tots els aspectes per Sant Feliu”. I perquè amb roba? Va ser la pregunta més freqüent durant la jornada. La resposta va ser clara en boca del Martí Viñals: “Ho fem amb roba de feina perquè amb roba de feina és precisament de la manera que ens volem mullar per Sant Feliu, i nosaltres no treballem de cap altra forma”. Joan Serra, pel seu compte va declarar: “Estem fent bé la feina, i amb actes com aquest, a part de passar-nos-ho bé, representem les ganes que tenim de mullar-nos per Sant Feliu, però ara, sortint d’aquí, ens tornem a ficar el “mono de feina” i a seguir endavant”.

Cal que l’Ajuntament estigui al servei del ciutadà i no el ciutadà al servei de l’Ajuntament. Regenerar la clase política ganxona és cabdal per viure en un Sant Feliu millor.El diumenge 22 de maig cal dir SI, cal dir DESPERTA SANT FELIU.

www.solidaritatmunicipal.cat/santfeliudeguixols

 

 

 

 

 

 

NOTA DE TSF

Gràcies a tots els que assistiu als nostres actes, la vostra presència i els vostres suggeriments poden millorar la nostra convivència. Us agraím la vostra presencia a la recuperada font del Monticalvari i disposem d’un video sobre l’educació a la ciutat. Ah i aquesta setmana ja us anunciarem el concert de Los Mejores al passig de Sant Feliu en horari familiar. Vine, Fem-ho Junts!

VIDEO DEL PSC

NOTA D’ICV-EUiA

ICV-EUiA reclama l’obertura del pas de Can Rius/ Club de Mar, barrada al públic d’una manera il·legal.

Amb aquesta prohibició de l’accés es vulneren tant l’article 132 de la Constitució Espanyola com l’Art. 28 de la Llei de Costes, que protegeixen el domini marítimo-terrestre i que garanteix que el pas al mateix ha de ser lliure, públic i gratuït respectivament. Per tant els concessionaris no poden privar l’accés al litoral dels veïns invocant un suposat dret que els ve donat per la concessió administrativa.

Des d’ICV-EUiA demanem que des de l’Ajuntament es presti una especial atenció a l’expedient sancionador que ha estat obert i que en els propers mesos haurà de resoldre’s. Fa masses anys que la passivitat de les administracions permet una situació de privilegi a uns pocs que han privatitzat un espai tan emblemàtic de la nostra costa.

ICV-EUiA ha encarregat i ara disposa d’un dictamen jurídic que properament serà lliurat a l’Ajuntament, i què manifesta de manera irrefutable la il·legalitat de l’actual situació.

Per fer palesa aquesta situació d’il·legalitat, aquest dissabte 14, uns quants activistes de la formació ecosocialista hem pintat un mural, i enganxat un plafó on s’exigeix l’enderroc del mur i el lliure accés al litoral i al camí de Ronda.

També demanem el compromís de la resta de formacions polítiques locals que s’adhereixin públicament a aquesta petició, i que es comprometin, sigui quin sigui el resultat de les properes eleccions, a resoldre des de l’Ajuntament aquesta situació que ja fa masses anys que es permesa.

[audio:http://www.rsf.fm/audio/jesus_can_rius.mp3]

NOTA DE CiU

El Conseller de Benestar i Família, Josep Lluís Cleries, dóna suport la candidatura de Joan Alfons Albó

El Conseller de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya, Josep Lluís Cleries, va participar dissabte en un acte electoral a la plaça del Puig de Sant Feliu de Guíxols per donar suport a la candidatura de Convergència i Unió, encapçalada per Joan Alfons Albó.

L’acte va ser presentat per la número 7 de la llista, i fins fa poc presidenta de l’associació de veïns del barri del Puig, Dolors Ligero. Ligero va explicar que fa més de sis anys que es va iniciar la reivindicació de la millora d’aquest barri de Sant Feliu i va aprofitar per convidar al Conseller Cleries a tornar a visitar la plaça d’aquí a quatre anys per a comprovar la feina feta per Convergència i Unió en cas que el 22 de maig la gent de Sant Feliu els faci confiança a les urnes.

Seguidament va ser el torn de Joan Alfons Albó, qui després de fer un breu repàs al model de ciutat i programa de Convergència i Unió, va destacar la prioritat de desenvolupar unes bones polítiques socials com a base per a què la gent pugui viure bé a Sant Feliu. Albó va tornar a insistir que CiU es presenta amb la voluntat de fer uns grans resultats i va deixar clar de nou que no hi ha opció de pacte possible ni amb Tots per Sant Feliu ni amb el PSC-PSOE. Finalment, Albó va remarcar que Dolors Ligero “és la garantia per a què el Pla de Barris, i en especial la millora del barri del Puig, tiri endavant” en un futur govern de la ciutat.

En la darrera intervenció, el Conseller Josep Lluís Cleries va recordar la seva relació amb Joan Alfons Albó quan aquest darrer era alcalde de Sant Feliu i en va destacar el seu compromís i entusiasme per servir a la societat, alhora que en va subratllar la seva capacitat d’escoltar. Va remarcar també que gràcies a aquestes capacitats ho tindrà fàcil per poder intercedir davant l’administació sempre que sigui necessari. Sobre la política d’àmbit català, Cleries va fer esment a les manifestacions contra el govern pels ajustaments del pressupost, afirmant que qui nega un major finançament per a Catalunya és el PSC, tal i com ha succeït aquesta setmana amb el vot en contra al fons de competitivitat de Catalunya.

Un cop acabats els parlaments es va donar veu al públic assistent per tal que pogués fer arribar les seves consultes i demandes a la gent de la candidatura de Convergència i Unió.

NOTA DE “SI”

Teresa Massegosa al sopar-presentació de totes les candidatures de SI

Un total de 150 persones entre caps de llista, integrants de les mateixes i adherits i simpatitzants de la formació independentista van participar divendres al vespre a un sopar presentació de totes les candidatures amb les quals SI concorrerà a les eleccions municipals del proper 22 de maig a les comarques gironines.

L’acte va ser conduït per Mercè Escarrà, número 2 de la llista de SI a Girona i presentat per Santi Niell, coordinador regional de SI a les comarques gironines i alcaldable de SI a Girona i va comptar amb la presència i suport dels diputats independentistes Toni Strubell (president de SI), Uriel Bertran (secretari general de SI) i Alfons López Tena (secretari nacional de política institucional de SI).

Santi Niell va explicar que SI cobrirà el 54% del cens electoral a les comarques on es presenta, amb un total de 20 candidatures, el què suposa que més de la meitat dels electors que van poder votar SI a les eleccions del passat 28 de novembre podran tornar a fer-ho a les municipals. Això significa que SI cobreix el 62% del Gironès, el 57% de la Garrotxa, el 54% del Baix Empordà, el 49% de l’Alt Empordà i el 47% de la Selva.

SI es presentarà a Viladasens, Vila-sacra (Jonathan Castelló), Peralada (Jordi Bonal), Riudellots de la Selva (Guillem Burset), Sant Julià de Ramis (Xavier Sayols), Begur (Marià Renart), Santa Cristina d’Aro (Tony Ceballos), Llançà (Pep Ortiz), Vilafant (Paulí Fernàndez), Castelló d’Empúries (Joan Cortada), Castell-Platja d’Aro (David Puig), Torroella de Montgrí (Montse Vila), Cassà de la Selva (Marc Mascort), Palamós (David Sempau), Sant Feliu de Guíxols (Teresa Massegosa), Lloret de Mar (Judit Ramírez), Olot (Dani Planàs), Figueres (Núria Bartrolich), Blanes (Josep Subirós) i Girona (Santi Niell).

L’acte va finalitzar amb els parlaments dels tres diputats que SI disposa al Parlament de Catalunya que van voler felicitar els assistents la seva implicació en el projecte i van destacar la importància de poder fer la independència, també, des dels ajuntaments.

NOTA DEL PPC

El passat dilluns dia 9 de maig, va visitar Sant Feliu de Guíxols, el Diputat Don Federico Trillo, ( President del Congres dels Diputats 1996-2000 i Ministre de Defensa d’Espanya 2000-2004 ).
En la visita realitzada va donar el seu suport a la candidata del Partit Popular de Catalunya a l’Alcaldia de Sant Feliu; MªÁngels Sánchez Aragón, i va mantenir una reunió de treball amb el President i membres del Comitè Executiu de la ” Cambra de Comerç Industria i Navegació” de la nostra ciutat.
Durant el transcurs de la reunió es va debatre sobre diferents problemes que afecten a tota la província como el futur de l’Aeroport de Girona, en la qual s’ha reduït el 50% de les destinacions i freqüències; les obres de la N-II, aturades des de fa anys, etc….
En relació al nostre municipi, es va analitzar el projecte de l’aparcament subterrani en el Passeig dels Guíxols, la manca d’equipaments hotelers, la situació del comerç i de les empreses i mesures a prendre per tal de sortir de la crisis, aixi’ns com l’incentiu que suposaria per a SFG el Museu Thyssen.
A més durant el transcurs de la tarda va poder passejar per la ciutat i visitar els indrets de la nostra ciutat, en la qual alguns vianants el van aturar per tal de realitzar fotografies amb ell.

 

 

 

 

 

 

NOTA DEL PSC

Avui divendres:
Propostes per a la lluita contra la crisi i la qualitat de vida als barris 20:30 Local del PSC, Tarragona, 119

Sant Feliu de Guíxols.Diumenge, 15 de maig.Taula informativa al Passeig marítim. Ens acompanyarà Joaquim Nadal.10:00 Passeig el mar deSant Feliu de Guíxols.

NOTA DE LES JERC-GUÍXOLS

Tots som iguals?

Les JERC Guíxols volem aprofitar per recordar a la resta de partits polítics que és la Junta Electoral de Zona de la Bisbal qui determina els espais públics – així com la resta de llocs – per a la celebració d’actes electorals i de campanya i així ho va fer constar al BOP núm. 72 Annex 1 del 13 d’abril de 2011 (pàgines 12 i 13).

Aquest recordatori bé donat a que aquest dissabte 14 de maig es durà a terme un acte electoral i de campanya per les eleccions municipals a la Plaça del Puig, si més no, així està indicat en el motiu “Acte polític” a les senyals de prohibit aparcar que es troben a la Plaça del Puig i que contenen aquesta informació; i simplement volíem recordar que aquest espai públic no està autoritzat ni contemplat en el BOP anteriorment citat.
I hem trobat a la xarxa social Facebook que serà Convergència i Unió qui farà aquest acte.

NOTA DE CiU

Us comuniquem que la xerrada-col·loqui “Convergència i Unió amb la cultura” amb el Secretari General de Cultura, Xavier Solà, prevista inicialment per ahir dijous tindrà lloc finalment el proper dilluns, dia 16, a les 21h, a la Sala Albertí del Monestir de Sant Feliu.
Alhora, us recordem que demà dissabte, dia 14, a les 13h, finalment a la Plaça del Puig, farem l’acte “Convergència i Unió amb el benestar” amb la participació del Conseller de Benestar i Família de la Generallitat, Josep Lluís Cleries.

VIDEO D’ERC

A continuació us adjuntem l’enllaç al video amb les intervencions d’en Jordi Vilà, al debat sobre la mobilitat a la ciutat.

NOTA DE TxSF

Empresa, comerç, treball són unes prioritats per Tots per Sant Feliu. Les petites empreses han de ser el motor de la recuperació i els dinamitzadors. L’Ajuntament ha d’estar al seu costat. us deixo un video que ho explica una mica:

VIDEO DEL PSC

Taula informativa al mercat del diumenge:

NOTA DEL PP

La candidata del PP a Sant Feliu ha escrit el següent text al Facebook:
La Maria Ángeles Sánchez Aragón
En señal de duelo con las víctimas de Murcia se han cancelado todos los actos de campaña del día de hoy del Partit Popular de Sant Feliu de Guíxols. Todo nuestro apoyo y solidaridad a las víctimas y familiares!!

NOTA DE CiU

Us comuniquem que la xerrada-col·loqui “Convergència i Unió amb la cultura” prevista per avui dijous a les 21h amb el Secretari General de Cultura, Xavier Solà, es posposa en data encara per confirmar.
Els principals partits catalans han suspès avui els actes electorals que tenien previstos en senyal de dol per les víctimes mortals després del terratrèmol succeït ahir a Llorca (Múrcia) i en solidaritat amb la població. Us mantindrem informats.Moltes gràcies i disculpeu les molèsties.

 

 

 

 

 

ICV EUiA
“Com construir Europa des dels ajuntaments”, amb Raül Romeva
, demà , divendres 13 ,a les 20h a Ca l’Irla
L’eurodiputat Raül Romeva participa en la campanya electoral d’ICV EUiA a Sant Feliu amb una dissertació sobre el paper dels ajuntaments en el marc europeu.L’acte començarà amb la presentació dels vídeos electorals per part del cap de llista Jesús Fernández i del número 2 Joan Prat, que protagonitzen els missatges audiovisuals de la coalició eco socialista.

Acte reivindicatiu als Banys de St. Elm (Palm Beach) Paret il·legal. Volem pas lliure! Dissabte 14 a les 11 del matí. Tohtom a la platja
Els apartaments del Club de Mar, a la zona dels Banys de St. Elm ,tenen el pas barrat a l’accés públic en una zona que la Llei de Costes diu clarament que s’ha de permetre. Tant pel que fa a l’embarcador com el pas per la terrassa.
Volem deixar ben clar que aquest tros de camí de ronda no és privat i que s’ha de recuperar per a tots els ciutadans. ICV-EUiA demana el suport popular per fer efectiva aquesta reivindicació.

Botifarrada contra les retallades del Govern dels Millors a les 18h. a la pista de bàsquet al Passeig de St. Feliu
Els que no pugueu anar a la mani contra les retallades a Barcelona podeu fer-les-hi una bona botifarrada al mateix passeig de Sant Feliu.
Esperem a tothom amb ganes de tastar-les amb un bon raig de vi . Dos grups locals de rock ens ajudaran a passar-ho bé. Les activitats del cap de setmana fent un clic aquí.

Notes ERC
Aquest divendres a la Biblioteca Pública Octavi Viader es portarà a terme la presentació del Programa electoral d’Esquerra i les JERC Guíxols, amb les intervencions de: Jordi Vilà, alcaldable d’Esquerra a Sant Feliu de Guíxols, Anna Buxó, Albert Polo, Carles Benguerel i Georgina Linares.

També s’anuncia que el dia 20 a les 8 del vespre al CEIP l’Estació se celebrarà el Miting Final de Campanya Municipals 2011 Esquerra i JERC Guíxols. A les 9, Botifarrada Popular* i espectacle.

* Pel sopar, cal fer reserva abans del dijous 19 de maig a l’adreça electrònica guixols@esquerra.org, o als telèfons 620 08 89 28 (Xavi) o al 649 06 55 82 (Albert

“SI” ens mullem per Sant Feliu
Aquest dissabte, 14 de maig, davant de la Creu Roja a platja gran de Sant Feliu de Guíxols.
La gent de Solidaritat Catalana SI – Sant Feliu de Guíxols, volem mullar-nos per Sant Feliu. Els integrants simbolitzarem d’aquesta manera que estem disposats a mullar-nos amb tots els afers de la ciutat abans i després d’entrar a l’Ajuntament.
La “mullada” no serà amb banyador, si no amb roba de feina, i podrà ser seguida per tots aquells curiosos que a les 12 del migdia transitin per la barana de mar i per la platja.
Tots esteu citats a la “mullada” de SI, i compartirem amb bon humor, una bona estona. Us hi esperem!!!

Nota del PSC
Propostes per a la lluita contra la crisi i la qualitat de vida als barris, aquest divendres, 13 de maig a les 20:30h al local del PSC, c/ Tarragona, 119. Accés lliure a tothom.
Video de l’inici de la campanya del PSC
Seguint la tradició, la candidatura dels socialistes de Sant Feliu de Guíxols va penjar la passada mitjanit el primer cartell. El lema d’aquesta campanya és “compromís amb Sant Feliu de Guíxols”.Pere Albó va manifestar que la candidatura afronta aquesta campanya electoral desde la proximitat i amb la voluntad d’arribar a “tots els racons de la ciutat”.

Nota de CiU
Avui, dimecres, dia 11, a les 20h, al Casal de Salvador Espriu, berenar d’en Joan Alfons Albó i la llista de CiU amb la gent gran.
Demà, dijous, dia 12, a les 21h, a la Sala Albertí del Monestir, “Convergència i Unió amb la cultura”, a càrrec del Secretari General de Cultura, Xavier Solà.
Dissabte, dia 14, a les 13h, acte de benestar amb el Conseller de Benestar i Família, Josep Lluís Cleries. Lloc pendent de confirmar.

Nota de TxSF

Aquest dissabte, 14 de maig a les 10 del matí concentració a la Plaça Monestir per anar tots junts a esmorzar a la Font de Monticalvari, un passeig de menys de 10 minuts. Indret recuperat i nou punt de trobada per Sant Feliu. Veniu i sereu els primers en veure l’aigua de la Font!!

Nota PSC

Els 34 mesos de bon govern de Pere Albó es poden veure ara de manera gràfica gràcies a Google Maps.

Les noves eines de la tecnologia anomenada 2.0 ens permeten poder veure de manera gràfica l’obra més significativa que el govern de Pere Albó va dur a terme la pasada legislatura.

Es tracta de traslladar a internet una senyalització de les millores que s’han produït arreu del terme municipal.

Així, trobem els nous dipòsits d’aigua de Vilartagues, que han solucionat els problemes històrics de pressió i abastament d’aigua als veïns de Sant Feliu, els carrers que s’han arrenjat, els nous fanals que s’han col·locat, la nova ubicació del Centre Thyssen, el nous aparcaments que s’han habilitat, el rècord de donants de sang, la consolidació del Festival de la Porta Ferrada, etc.

En total són més d’un centenar de senyalitzacions que plasmen de manera gràfica 34 mesos de bon govern, i que es poden veure seguint aquest enllaç:

http://bitly.com/jfOLTT

Video d’ERC

Esquerra Republicana de Catalunya envia el video resum de la presentació que de la llista que es va portar a terme dissabte a la rambla Vidal amb diverses intervencions.

Nota IU-V EUiA

Volem una mobilitat sostenible del S XXI. Esventrar el Passeig no és la solució, proposem un aparcament a la Zona de la Corxera, i remodelar l’espai en superfície a la plaça Monestir i la cr. Juli Garreta.
També apostem pel concepte de CittaSlow, en àmplies zones de la ciutat. Aplicar les mesures que recull el Pla Local de Seguretat Vial (PLSV), per aconseguir una circulació més segura, tant pels vehicles com pels vianants.

El video d’IC-V EUiA

IC-V EUiA acaba d’editar un video per YouTube -que reprodueix el web InfoGuixols-,on el número dos de la llista, Joan Prat, fa una comparativa entre el desplaçament a peu o en cotxe des de La Corxera.

IC-V EUiA

Nota de les JERC

“El dissabte 7, les JERC Guíxols, com a organització política juvenil integrada dins la llista d’Esquerra-Acord Municipal, encapçalada per Jordi Vilà, per a les eleccions municipals, vàrem fer l’acte de presentació dels membres que en formarem part, en un acte públic a la Rambla Vidal.
El nostre cap de llista i número 3, Albert Polo i Miret, va destacar que el col·lectiu dels joves som els que patim més la crisi, que els joves som capaços de crear cultura i va assenyalar els 3 eixos que han de marcar les polítiques de joventut a Guíxols: formació, participació i emancipació. (Vídeo: http://tinyurl.com/jercguixols ). Aprofitem per convidar-vos a totes i tots dvendres 13 a les 20h a la Biblioteca on farem la presentació del programa electoral.
Les JERC continuem amb la nostra lluita per la justícia social, i és per això, que dins l’Aplec Jove de Pedralta d’aquest cap de setmana, el dissabte 14 a les 15,30h durem a terme l’activitat “Batalla contra la homofòbia”, una guerra de globus d’aigua en motiu de la commemoració del Dia contra la Homofòbia (17 de maig), davant el Pavelló Carles Nadal”.

JERC

“SI” vol que es faci un referèndum sobre l’aparcament del centre

La candidata de Solidaritat Catalana per la Independència a les eleccions municipals, Teresa Massegosa, va defensar la proposta de fer una consulta vinculant al ciutadà sobre la construcció d’un pàrquing al centre, amb la consulta prèvia per part dels veïns de les diferents propostes, en format maqueta, plànols o qualsevol altre suport i les opinions dels comerços, polítics i entitats.

La nostra candidata es va mostrar partidària d’aquesta opció des de bon principi, ja que Sant Feliu actualment no té un model de ciutat i construir un pàrquing amb aquesta indefinició podria ser contraproduent.

Durant el debat van anar sorgint diferents propostes per part dels altres candidats, com ara pàrquings soterrats als passeigs del mar i dels Guíxols o pàrquing en superfície i pisos a la Corxera, fet que al nostre entendre imposa un aparcament al ciutadà que, un cop fet, mai més es podrà enderrocar. Per això creiem que han de ser tots els guixolencs els qui, a través de referèndum, triïn l’opció més convenient per a la ciutat.

En el debat, la Teresa es va mostrar amb les idees molt clares referents a altres temes cabdals de mobilitat, com ara la cerca d’espais a Vilartagues i d’altres barris de Sant Feliu per a establir-hi noves places d’aparcament o la implantació d’una tarifa fixa per als ciutadans empadronats a Sant Feliu que aparquin a la zona blava.

Desperta Sant Feliu SI inicià, aquest passat divendres a les 00:00 hores, la campanya electoral amb l’eslògan “DESPERTA SANT FELIU”, fent incís en què la ciutat està apagada, desil·lusionada, deslluïda i adormida, i no és així com des de Solidaritat Catalana la volem. Fou una nit llarga, ja que fins altes hores de la matinada components de la formació aprofitaren per penjar cartells arreu de la ciutat, sempre respectant les altres formacions i l’acord municipal de respecte mutu entre partits. Les banderoles de la candidata Teresa Massegosa llueixen, entre d’altres llocs, a l’avinguda Juli Garreta, la plaça del Monestir, la Rambla Vidal o la plaça del Mercat. Solament un 3,45% del repartiment de fanals toquen a la nostra formació.

La nit fou llarga, però més llarga s’espera que sigui la campanya que acabarà el dia 21 de maig coincidint amb la jornada de reflexió. L’endemà, el ciutadà serà qui decideixi el futur de Sant Feliu, un futur que té dos camins: el del consentiment amb la manera com s’ha fet la feina fins ara o amb un canvi en la manera d’entendre la política encapçalat per Solidaritat Catalana per la Independència.

SI

Tots per Sant Feliu reuneix 450 persones el dia de la seva presentació al Teatre Auditori i dos ex-Teatre de Guerrilla hi posen la guinda

Tots per Sant Feliu va demostrar dissabte la seva capacitat de convocatòria al reunir 450 persones al Teatre Auditori Municipal en l’acte de presentació de la candidatura que encapçala Carles Motas. La formació independent va situar a vint dels integrants de la seva llista dalt de l’escenari , com a prova que el seu lema de campanya ‘Fem-ho junts’ va més enllà d’un eslògan electoral i que la intenció real de l’equip liderat per l’actual alcalde la ciutat, és fer participar i comptar amb totes les persones de la ciutat en la construcció del present i futur de Sant Feliu . Cares noves, fins fa poc vinculades a CiU com les de Laura Aiguaviva –que ha estat regidora de la coalició nacionalista els últims mandats – o Josep Saballs, al costat de d’històriques de Tots per Sant Feliu com Silvia Romero –una de les fundadores del partit- o líders veïnals com Graci Fernández varen prendre la paraula per argumentar els motius pels quals donen suport i formen part de la llista, abans que Carles Motas expliqués els eixos bàsics del programa electoral de TxSF. El compromís de la formació fira al voltant de tres eixos: generar feina i dinamitzar l’economia, benestar social i educació. Segons l’alcaldable volem ser “una ciutat “integradora i que es preocupa de la seva gent”. Motas i la resta de candidats aposten per convertir “l’Ajuntament en el motor de la ciutat, en un espai obert, plural i al servei de tots”. L’acte va finalitzar amb una sorpresa: l’actuació dels actors Rafel Faixedas i Carles Xuriguera, ex-membres del grup Teatre de Guerilla, que varen repassar en clau d’humor la contesa electoral i l’actual situació de la ciutat.

TPSF

PSC, Felicitem a la Pepa, que compleix 102 anys

Celebrem l’aniversari de la iaia de Sant Feliu, la Pepa Navío, que avui fa 102 anys. El 10 de Maig de 1909 va nèixer la Pepa Navío. Per tant, avui compleix 102 anys. La Pepa va nèixer a Villarodrigo (Jaén), però fa més de cinquanta anys que és veïna de Sant Feliu. Es va casar amb José María Sánchez (El memorial democràtic el va reconèixer per la seva lluita antifranquista), i avui té 3 fills, 10 néts, molts besnets i algún tataranet.
A Sant Feliu, la Pepa hi va venir, com molta gent de la seva generació, per a poder tirar endavant a la família, i va treballar en el sector del suro.
Ens ha agradat molt poder estar amb ella aquest matí tal i com portem fent desde que va celebrar els 100, i esperem fer molts anys més. Ens ha agradat celebrar el seu aniversari, que ens expliqués la seva història i escoltar que ha sigut i és molt feliç a Sant Feliu.
Enhorabona per una vida tant llarga! Esperem que en compleixis molts més!

PSC

El més llegit

I després