El president de Guíxols Decideix, al Secretariat de la Conferència Nacional

Diferents membres de l’Associació Guíxols Decideix assistiren a la històrica Conferència Nacional per l’Estat Propi celebrat al Palau de Congressos de Montjuïc de Barcelona. que va aplegar 1.662 persones i on, el president de l’associació guixolenca, Josep Albertí, fou elegit membre del Secretariat.

L’acte, que fou presentat per Txe Arana, Jaume Comas i Josep Mª Ferrer Arpí, s’inicià amb la lectura del manifest de suport  a la  Conferència Nacional. I tot seguit es van llegir les esmenes al projecte de declaració de la Conferència Nacional per l’Estat propi i al Full de Ruta. Sotmeses a votació,  foren aprovades totes per majoria. Posteriorment, es llegiren els noms de les persones proposades per formar part del Consell Permanent i del Secretariat, propostes que també foren aprovades per la gran majoria dels assistents.

Aquesta Conferència és el primer pas del camí que portarà a la sessió constituent de l’Assemblea Nacional Catalana que està prevista de realitzar  la tardor d ’enguany . I així arribar a la Independència amb una destí desitjat marcat per l’any 2014.

Entonant  l’Abril 74, i que dedicà a la revolució dels clavells portuguesa, cloïa Lluís Llach ,  a cappella i seguit per les veus dels presents la Conferència Nacional per l’Estat Propi.

 

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació