I després

El president de Guíxols Decideix, al Secretariat de la Conferència Nacional

Compartiu aquesta història

Diferents membres de l’Associació Guíxols Decideix assistiren a la històrica Conferència Nacional per l’Estat Propi celebrat al Palau de Congressos de Montjuïc de Barcelona. que va aplegar 1.662 persones i on, el president de l’associació guixolenca, Josep Albertí, fou elegit membre del Secretariat.

L’acte, que fou presentat per Txe Arana, Jaume Comas i Josep Mª Ferrer Arpí, s’inicià amb la lectura del manifest de suport a la Conferència Nacional. I tot seguit es van llegir les esmenes al projecte de declaració de la Conferència Nacional per l’Estat propi i al Full de Ruta. Sotmeses a votació, foren aprovades totes per majoria. Posteriorment, es llegiren els noms de les persones proposades per formar part del Consell Permanent i del Secretariat, propostes que també foren aprovades per la gran majoria dels assistents.

Aquesta Conferència és el primer pas del camí que portarà a la sessió constituent de l’Assemblea Nacional Catalana que està prevista de realitzar la tardor d ’enguany . I així arribar a la Independència amb una destí desitjat marcat per l’any 2014.

Entonant l’Abril 74, i que dedicà a la revolució dels clavells portuguesa, cloïa Lluís Llach , a cappella i seguit per les veus dels presents la Conferència Nacional per l’Estat Propi.

 

El més llegit

I després