Enguany es commemoren els 125 anys de la inauguració del ferrocarril de Sant Feliu de Guíxols a Girona i l’Associació Filatèlica i de Col·leccionisme de Sant Feliu de Guíxols ha volgut afegir-se a aquesta efemèride. Per això dedica la seva mostra anual en aquest mitjà de comunicació que fou revolucionari en el seu moment i entranyable al llarg dels temps.

L’exposició es podrà visitar des del dissabte 14 d’octubre al diumenge 22 d’octubre a l’antic Hospital en els horaris següents: de dilluns a dissabte,  de 10 a 13 h. i de 16 a 18 h. I diumenges i festius, de 10 a 13 h..

El primer dia, el 14 d’octubre, s’inaugurarà a les 10.00 h. 

Tot seguit a les 11.00 h. es farà la presentació dels segells commemoratius dels 125 anys del Ferrocarril de Sant Feliu de Guíxols a Girona, també del mata-segells i l’obertura de l’estafeta.

Al finals d’aquests actes s’oferirà al públic una copa de cava i pica-pica.

La mostra va acompanyada d’activitats complementàries. Hi haurà 2 conferències, una el  dissabte 21 de setembre a les 12 h. a la Capella de l’Hospital a càrrec de  Marc Peyrecabe; i una el diumenge  22 a les 11h a càrrec de  Xavier Andreu Bartroli sobre “Filatèlia fiscal”.

El dissabte 14 d’octubre, en el marc dels actes de presentació de la col·lecció de monedes Joan Vilaret al Museu d’Història i l’exposició Filatèlica, tindrà lloc a les 20 h. a la Capella de l’Hospital un concert de Pedro Burruezo & Bohemia Camerata.

L’entrada  tant a l’exposició com a les conferències i concerts és gratuïta.