I després

Exposició de Duvan a Casa Irla a partir del 7 de juliol

Compartiu aquesta història

El 7 de juliol, a les 7 de la tarda, i amb una proposta pionera amb el preu final de les obres que es diu “Art per tothom” es presenta l’exposició que romandrà a la Casa Irla fins el 2 de setembre de l’artista Duvan

L’exposició farà un recorregut de l’època compresa entre 1998 i 2011, anys
en que ha treballat a Catalunya. Aquesta informació ha estat recollida al llibre
Una mirada que incide, que va ser publicat el novembre de l’any 2011 al Palau
Robert de Barcelona i que es presentarà en el decurs del vernissatge.

Els paradigmes es trenquen.

L’artista, descendent directe dels artesans ja no està, per mi, al servei del mercat i del poder. Després de l’aventura de l’home lliure, iniciada per Van Gogh, i el camí dels creadors del segle XX, ens hem alliberat de la creació d’objectes que augmentin, en si mateixos, el poder del diner. Ara molts treballem per al bé comú.

Considero que una obra compleix la seva funció quan és vista i compartida amb els que no poden construir-la però que la seva sensibilitat els permet gaudir-la i enriquir-se interiorment amb la contemplació de la mateixa.

En el context actual estem buscant nous camins per avançar cap a un món més just i solidari. És per això que vull aportar al públic interessat en la meva feina la possibilitat de que puguin valorar el preu de venta dels meus quadres, preu que en justícia ha de reflectir els altos costos d’aprenentatge i la producció que comporta.

És dons significatiu que sigui a la Fundació Josep Irla, lloc on es manté viva la historia d’aquests connotat humanista, on vull obrir aquest tipus de transacció i contacte amb persones sensibles, perquè la meva obra arribi a llocs adequats, on promoure l’analítica i les percepcions dirigides a la recerca de més humanitat; idea aquesta, que és la comtesa final.

El més llegit

I després