I després

L’Escola de Futbol Sant Feliu acomiada la temporada

Compartiu aquesta història

El passat dissabte 30 de juny, l’Escola va acomiadar la Temporada 2011-2012 amb una gran festa de cloenda que va sobrepassar les expectatives inicials quant a la participació –amb gairebé 500 persones— com també en l’èxit organitzatiu i de diversió que hi va haver al llarg de les més de 10 hores que va durar. Es va portar a terme al Camp Municipal de Vilartagues i les seves rodalies que es van convertir en el centre neuràlgic de la família escolar.

La festa va començar a primera hora de la tarda amb inflables i tallers per als més menuts, i una tirolina, alhora que es feia un torneig de futbol 3×3 on hi van poder participar tots els jugadors que van voler. Seguidament, es va fer la festa de l’escuma on hi van gaudir tant els petits com els més grans. La remullada va donar pas a una estona de calma a l’espera del sopar consistent en carn a la brasa, amanides, gelats i coca. Els jugadors de l’Escola van tenir el sopar gratuït.

Un cop tothom va haver sopat, es va passar als actes protocol·laris i de reconeixement. El primer va ser l’homenatge de comiat als dotze jugadors que han acabat l’etapa juvenil a l’Escola. Els jugadors foren: Lluís Anglada, Antoni Delgado, Albert Martí, Dembo Njai, Mahamadou Juwara, Marc Massana, Oscar Martínez, Àlex Rigau, Borja Domínguez, Jordi Anguita, Izan Vargas i Aleix Crous. Es va visionar un vídeo amb fotos d’aquests juvenils durant la seva etapa a l’Escola que va emocionar els assistents i als mateixos jugadors. També es va homenatjar Ramon Rojo pels més de 20 anys com a administratiu de l’entitat. Els homenatjats van rebre forts aplaudiments. A tots ells, l’Escola els desitja molta sort en la vida. Seguidament, la Regidora Magda Lupiáñez va fer el lliurament en representació de l’Ajuntament d’un record a tots els jugadors de l’Escola.

Tot seguit, va venir l’acte de presentació de la nova equipació que els equips portaran a partir de la propera temporada. La marca esportiva Erreà serà l’encarregada d’equipar els nostres jugadors en els propers 4 anys amb un nou i innovador disseny de samarreta en el que prevalen les ratlles verticals taronges i blanques. Els assistents a la festa van poder copsar la bellesa i qualitat de la nova equipació en una presentació espectacular.

Es va acabar la brillant i intensa festa amb un ball molt animat que va fer gaudir els membres de la família escolar que van poder aguantar fins al final.

El més llegit

I després