I després

EXPOS DE SUSANA SENTÍS I D’ANA GUTIÉRREZ

Compartiu aquesta història

Fa uns dies ja anunciàvem l’exposició de l’Ana Gutiérrez a la Casa Irla i avui us acostem la crònica de d’inauguració. Una altra de les moltes artistes que en aquestes dates exposen a Sant Feliu és Susana Sentís:

SUSANA SENTÍS EXPOSA A L’ANTIC HOSPITAL
City + Village Art de l’artista barcelonina i ganxona, Susana Sentís, ha desembarcat, des del passat dissabte i fins el 20 de juliol, a la planta baixa de l’Antic Hospital de Sant Feliu de Guíxols amb una varietat de pintures de diversos indrets de la Costa Brava, Barcelona i ciutats d’altres punts del món com ara Toronto.
L’edifici de l’Ajuntament o bé un quadre sobre la passada Marnató, en la qual hi va participar, es barregen amb altres com les característiques casetes de S’Agaró, a través de les quals l’artista declara que intenta que l’obra arribi a l’espectador, pel color, el traç o bé la frescor que desprenen.
Formada en el mundo audiovisual y teatral als Estats Units d’Amèrica, aquesta gravadora i muralista s’inicià com a autodidacta fins que va coincidir amb el pintor Pérez Bassols, que fou el seu tutor. Posteriorment ingressà a la Llotja de Barcelona on es va formar en diverses tècniques pictòriques.
En aquesta trajectòria, ha format un estil farcit d’imatges fortes i carregades de positivisme, realitzades a través d’olis, acrílics, acrílics i pols de marbre.

500 SUSANA

 

“L’APARENÇA DE L’ANA GUTIÉRREZ A LA CASA IRLA
El passat dissabte 4 de juliol a la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols va tenir lloc la presentació de la nova exposició “D’aparences i apareguts” de l’artista colombiana Ana Gutiérrez. Més de 150 persones van assistir a la inauguració, entre elles, la Cònsol de Colòmbia a Barcelona Sra. Diana Celis així com l’alcalde de la ciutat Carles Motas.
Més d’una vintena de quadres composen aquesta mostra de l’Ana Gutiérrez, una explosió de colors i de matèria viva que envaeixen les sales de la Casa Irla. Aquesta exposició es podrà visitar fins el 30 d’agost.
“L’art és passió, és humor, és reflexió és denuncia, és encantament, és sensibilitat, és tornar a mirar a través dels ulls de l’artista…només necessites una mica de temps, parar davant de l’obra d’art, obrir la ment i deixar que cada peça et parli”, declara l’artista.

500 GUTIÉRREZ

 

El més llegit

I després