I després

EL NOU SKATE & BIKE PARC JA ES TROBA OPERATIU

Compartiu aquesta història

El nou Parc d’Sakate i Bike Parc situat a l’entrada de la carretera del Mas Trempat, just davant dels magatzems Sayko de Sant Feliu de Guíxols, ja està a disposició dels practicants d’aquest tipus d’esports urbans.
La pista de formigó està acabada i, de les actuacions projectades, només calen dues torres de llums per poder realitzar les pràctiques en horaris nocturns. A hores d’ara s’està fent la memòria valorada per poder procedir a l’enjardinament de l’entorn, que no quedava contemplada en aquest projecte.
La partida que es va reservar per fer aquesta actuació fou de 62.779 euros per cobrir les execucions del projecte i de l’obra, s’emplaça dintre d’un espai que compta amb 11.780 m² dels quals n’ocupa 400 conformats per quatre 4 mòduls, i zona bowl.
Fins la data només es comptava amb la vella instal·lació, que continua operativa, entre l’Avinguda d’Europa i els carrers Tarragona i Còrdova, coneguda entre els joves com “La Rampa”. Ocasionalment els joves de la part baixa del municipi improvisaven les seves pràctiques a l’antiga Placeta Sant Joan, espai que amb la seva remodelació ja ha perdut l’atractiu per la falta de l’obstacle de referència que era la coberta de l’antic transformador semi-soterrat.

El més llegit

I després