Guíxols per la Independència, Santa Cristina  per la Independència i Castell-Platja d’Aro  per la Independència, les tres territorials de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) a la Vall d’Aro que varen participar d’aquesta Diada històrica – alguns s’hi van desplaçar amb els autocars i molts més amb mitjans particulars –, han volgut recopilar la història gràfica de la manifestació de l’11 de setembre de 2012 des del seu propi punt de vista.
Segons l’organització, “aquest és el resultat d’un projecte col·laboratiu  entre tota la gent que vam viure, en primera persona,  la manifestació política més multitudinària de la història del nostre país, i que sens dubte ha canviat el rumb i ens està fent avançar en el camí de la construcció d’un estat propi”.
Les imatges que s’exposaran del 18 al 31 de març al Pati de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols són una selecció del recull d’imatges que han realitzat durant mesos tant a Sant Feliu de Guíxols, com a Santa Cristina d’Aro i Castell-Platja d’Aro, per tant, les tres territorials de l’ANC de la Vall d’Aro, i serà una exposició itinerant que recorrerà diversos llocs d’aquests municipis.
Hi haurà un àlbum de la gran majoria d’imatges rebudes, a l’abast de qui en desitgi una copia
Aquest diumenge es farà la inauguració a les 6 de la tarda, oberta a tothom, a més de parlaments i un petit piscolabis que  tancaran l’acte de presentació. guixols@assemblea.cat CARTELL