I després

Expo a la Biblioteca: El territori mític de Roberto Bolaño

Compartiu aquesta història

Fins el 2 de maig, al vestíbul de la Biblioteca, podreu visitar aquesta exposició fotogràfica amb una selecció de les imatges que el fotògraf Siqui Sánchez va realitzar per il·lustrar el llibre que duu el mateix títol.

El llibre, escrit per l’acadèmica Dunia Gras en col·laboració amb Leoni Meyer-Kreutler i el mateix Sánchez, descriu un recorregut metafòric del Mèxic de l’obra de l’escriptor xilè Roberto Bolaño.

Mèxic és un referent molt important a l’obra de l’escriptor ja que allà va tenir lloc la seva educació sentimental i literària. Les imatges barregen la realitat i la ficció prioritzant per sobre de la captura gràfica dels espais reals la recerca d’imatges suggerents dels paisatges imaginats en la lectura dels seus llibres.

L’exposició està formada per 20 obres facilitades pel fotògraf, que amb la col·laboració de l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes ha fet possible poder dur a terme la mostra.

Amb motiu d’aquesta exposició, el proper dijous dia 19 d’abril, a les 20:30 h, tindrem a la Biblioteca al periodista i poeta Lluís Freixes, especialista en l’escriptor xilè, que presentarà la xerrada “De Mèxic a Blanes: El territori mític de Roberto Bolaño”.

El més llegit

I després