I després

Èxit de participació en la tercera edició de la Ganxotrail

Èxit de participació en la tercera edició de la Ganxotrail, cursa de muntanya que organitza a Sant Feliu de Guíxols el Centre Excursionista Montclar i a la qual hi col·labora l'Ajuntament de la ciutat.

Compartiu aquesta història

Èxit de participació en la tercera edició de la Ganxotrail, cursa de muntanya que organitza a Sant Feliu de Guíxols el Centre Excursionista Montclar i a la qual hi col·labora l’Ajuntament de la ciutat. La trobada esportiva s’ha celebrat aquest diumenge 16 de gener, ha guanyat en popularitat i cada cop són més els esportistes que d’arreu de Catalunya es citen anualment al municipi baix-empordanès.

Transcorre pel paisatge escarpat, propi del Massís de l’Ardenya, i esdevé la primera trobada al calendari pels corredors i corredores.

La trobada es fracciona en dos circuits. Per una banda, es desplega l’itinerari de 16 quilòmetres, que presenta un desnivell positiu de 620 metres i està pensada per fer-lo corrent. D’altra banda, s’ha creat un recorregut de 10 quilòmetres, que correspon a la modalitat de marxa, amb un desnivell de 360 metres. L’objectiu, doncs, és oferir una cursa adaptada als diferents nivells.

Categoria Masculina Ganxotrail 2022:

1a posició: Miquel Cruz.
2a posició: Zoel Codola.
3a posició: Jesús Yllarramendi.

Categoria Femenina Ganxotrail 2022:

1a posició: Helena Mercader.
2a posició: Paloma Lobera.
3a posició: Anna Puigbert. Els diners recaptats de la Ganxotrail es destinaran a participar en l’Oncotrail 2022. Una cursa de 100 quilòmetres de la Fundació Oncolliga, que recull diners per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer.

El més llegit

I després