I després

Èxit de participació a la Fira de Nadal

Compartiu aquesta història

Sant Feliu de Guíxols ha viscut amb èxit una nova edició de la Fira de Nadal durant els dies 6, 7 i 8 de desembre. La Rambla Vidal va acollir un total de 27 parades amb productes artesans i nadalencs, totes elles de la nostra Ciutat, entre botigues, associacions i escoles: Associació d’Amics de l’Ermita i Paratge de Sant Elm- Associació Budista Tibetà – Club Esportiu Dojo Sant Feliu- Dolç paradís – El patchwork de la Graci – Es Mussol – Escola Ardenua alumnes 6è curs – Festa i Paper – Fundació Vimar- Imagina’t Scrap – Intims Esperança – La Costura del 6970 – La Guineu – La Jijonenca – La Pinzellada – Laura Trobat – Lizaida La Paz – Llanes Rosa Maria – Madame Fil – Margarita’s Flors – Margarita Vila – Mel Ardenya- Susanna Ibars – Museu de la Joguina – Pastisseria Gironès – Scrapmaniàtics Associació – Sucrart Guemo, SC – Teresa Masià La Xixonenca. Com a novetat d’enguany, la fira es va dotar d’un fil musical amb nadales.
Durant aquests dies van tenir lloc tallers d’scrap a càrrec d’Scrapmaniàtics Associació, tant per a adults i infantils, amb l’exhauriment de totes les places i amb molta gent a les llistes d’espera. El taller per a fer una bufanda amb telar Azteca a càrrec de “La Costura del 6970” també va resultar molt exitós.
També van tenir una gran rebuda l’animació infantil a càrrec de la Companyia “Campi qui Pugui”, que van portar a la rambla Vidal el personatge del Tió i la pastoreta, i els espectacles de Percussió Ganxona i de la Colla Castellera Minyons de Santa Cristina.
L’Ajuntament vol agrair a tots els participants a la Fira de Nadal la seva col·laboració, tant per la qualitat del seu producte com per la seva assistència malgrat el fred. La valoració d’aquesta nova edició de la fira ha estat molt positiva i ja està consolidada com la millor ocasió per a donar el tret de sortida a les compres nadalenques a Sant Feliu de Guíxols.

El més llegit

I després