I després

Èxit de participació a la cursa solidària d’Oncolliga “Corre per les mames”

Compartiu aquesta història

La cursa ha mobilitzat 452 participants a Sant Feliu de Guíxols

La cursa solidària “Corre per les mames”, organitzada per la Fundació Oncolliga amb motiu del Dia Mundial del Càncer de Mama, ha mobilitzat aquest diumenge a Sant Feliu de Guíxols 452 participants que han volgut solidaritzar-se amb les persones afectades per aquest tipus de càncer. La iniciativa s’ha celebrat simultàniament a vint-i-quatre punts diferents de les comarques gironines.

Una nova demostració de la capacitat de convocatòria que l’Oncolliga té al territori gironí gràcies a la feina que duen a terme les seves delegacions locals.
Així ho expliquen Cristina Pardo i Esther Darder, delegades d’Oncolliga a la nostra ciutat.

Sant Feliu de Guíxols ha estat la població del Baix Empordà que ha rebut més inscripcions.

Corre per les mames és una iniciativa que va néixer l’any 2020 en el context de la pandèmia, amb l’objectiu de donar visibilitat a la lluita contra el càncer de mama i obtenir fons per sostenir els serveis d’ajuda a les afectades que ofereix l’Oncolliga a través del programa “Guapes i valentes”: banc de perruques, suport psicològic, drenatge limfàtic, marxa nòrdica i estètica oncològica.

En aquesta tercera convocatòria, per primera vegada, la cursa ha estat 100% presencial i els participants podien triar entre un total de 24 punts diferents per fer el recorregut.

El més llegit

I després